Pendikspor, Abdülkadir Ömür'ün peşinde

Pendikspor, Abdülkadir Ömür'ün peşinde

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Abdülkadir Ömür İçin büyük bir teklif yaptı. İstanbul temsilcisi, milli yıldız için 7 milyon euroyu gözden çıkardı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Pendikspor, ara transfer döneminde büyük oynamaya devam ediyor. Kadrosunda Fredrik Midtsjo, Serkan Asan, Endri Cekici, Emre Taşdemir, Emeka Eze, Halil Akbunar gibi isimler bulunan Kırmızı-Beyazlı ekip, ara transfer döneminde Mame Thiam ve Umut Nayir'i de renklerine bağlayarak gücüne güç katmıştı. Pendikspor, an itibariyla ise gözünü Trabzonspor'un yıldızına çevirdi.

Haber61'in aktardığına göre; Pendikspor, Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ü transfer etmeyi planlıyor. Kırmızı-Beyazlılar, milli yıldız için Trabzonspor'a yaklaşık 7 milyon euroluk bir teklif yaptı. Karadeniz temsilcisi ise Abdülkadir için 8 milyon euro talep ediyor.

Trabzonspor'da 211 resmi maçta forma giyen Abdülkadir Ömür, bu maçlarda toplam 25 gol atıp, 36 da asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN