Pendik'ten dört yiyen Beşiktaş'a bir şok daha! Asırlık kulüp icra yağmuruna tutuldu

Pendik'ten dört yiyen Beşiktaş'a bir şok daha! Asırlık kulüp icra yağmuruna tutuldu

Beşiktaş'ta ekonomik kriz gün geçtikçe büyüyor. Pendikspor karşılaşmasında dört gol yiyen siyah beyazlı ekip icra yağmuruna tutuldu. Asırlık kulüp menajerler ve şirketler tarafından yoğun bir şekilde icra talebine uğruyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Yüzyıldan fazla süredir ayakta durmayı başaran Beşiktaş, tarihinin en zorlu yıllarından geçiyor. Borçları biriken siyah beyazlı ekip icra yağmuruna tutuldu. Pendikspor'a 4-0 kaybeden Karakartal'da kriz büyüyor.

ÖDEMELER YAPILMIYOR

Beşiktaş Kulübü, bir dizi menajer ve şirket tarafından ciddi miktarda icra talebiyle karşı karşıya. Kulübün, 1 Haziran – 30 Kasım 2023 dönemine ait faaliyet raporuna göre, futbolcu menajerleri ve kamp organizasyonu yapan bir şirket, ödemeler yapılmadığı gerekçesiyle icra takibi başlattı.

maxresdefault-10.jpg

BEŞİKTAŞ'A GELEN İCARA TALEPLERİ

Menajer Ahmet Bulut, 1.6 milyon euroluk alacağını tahsil etmek için İstanbul 6. İcra Müdürlüğü'ne başvurdu, ancak Beşiktaş bu borca itiraz etti. Valentin Rosier'in temsilcisi, 548 bin euro temsilcilik ücreti için İstanbul 20. İcra Müdürlüğü’ne başvurdu. Rachid Ghezzal'ın menajeri, toplamda 1 milyon euro civarında olan temsilcilik ücretleri için yargıya başvurdu ve yüzde 6 faiz talep etti. Bakhtiyor Zaynutdinov’un menajeri ise 140 bin euroluk temsilcilik ücreti için CAS'a gitti ve yüzde 5 faiz istedi.

Kulübün eski futbolcusu Tyler Boyd, fesih tazminatı ve ek tazminat olarak toplamda 1.4 milyon euro civarında talepte bulunarak CAS'a başvurdu. Teknik direktör Valerien İsmael'in menajeri ise 200 bin euro temsilcilik ücreti ve faiz talebiyle dava açtı.

Ayrıca, Beşiktaş'ın Avusturya kampını organize eden AD Turizm, 182 bin 800 euro tutarında alacak için ilamsız takip başlattı, ancak bu işlem yasaya aykırı olduğu gerekçesiyle itiraz edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN