Portekiz'in süper yıldızı Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Kanarya'dan tarihi transfer hamlesi: 124 gol 95 asist...

Portekiz'in süper yıldızı Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Kanarya'dan tarihi transfer hamlesi: 124 gol 95 asist...

İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, yaz transfer döneminde bombayı patlatmak için gözünü Portekiz'e dikti.

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Kanarya, Portekizli süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Kadrosunda Dzeko, Tadic, Bonucci ve Fred gibi yıldız isimleri barından sarı-lacivertli ekip, yıldızlarına bir yenisini daha ekleme kararı aldı. Gelecek sezonun transfer planlamasına yapmayan başlayan sarı-lacivertli ekip, gözünü Portekiz'e dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, Portekiz devi Benfica formasını terleten Rafa Silva'yı kadrosuna katma kararı aldı.

Birçok Avrupa ekibinin Portekizli yıldızın peşinde olduğu öne sürülürken sarı-lacivertli ekibin yıldız golcünün menajeriyle masaya oturma kararı aldığı öne sürüldü.

Bonservisi elinde olacak olan Silva için Fenerbahçe'nin imza parası vermeye hazır olduğu ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Benfica forması altında 37 karşılaşmada görev alırken takımına 17 gol 13 asistlik katkı sundu.

Hücum hattında birçok mevkide rol alabilen golcü futbolcu, futbol hayatı boyunca ise 486 karşılaşmada görev alırken 124 gol 95 asiste imza attı.

Rafa - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN