Ricardo Quaresma Beşiktaş'a dönmek istiyor

Ricardo Quaresma Beşiktaş'a dönmek istiyor

Portekiz futbolunun efsanelerinden Ricardo Quaresma, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 40 yaşındaki yıldız isim, yeşil sahalara dönüp kariyerini Beşiktaş'ta sonlandırmak istediğini belirtti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de tarihinin en zor günlerinden geçen Beşiktaş, zirve yarışından tamamen koptu. Bu sezon şimdiye kadar 5 farklı teknik direktör ile çalışan Kara Kartal, son olarak Pendikspor'a deplasmanda 4-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yarattı. Kötü gidişatını durdurabilmek adına transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a, eski dostundan sürpriz bir mesaj geldi.

Portekiz futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden olan Ricardo Quaresma, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Henüz kariyerini noktalamadığını ifade eden 40 yaşındaki yıldız futbolcu, Beşiktaş'a transferi hakkında ''Kariyerimi sahada bitirmek istediğimi her zaman söyledim. Bakalım ne olacak. Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir ihtimal, benim kulübüm, sevdiğim bir kulüp. Bunu daha önce de söyledim. Ailem de orada mutluydu. Bakalım...'' dedi.

Ricardo Quaresma, son maçına 15 Mayıs 2022'de Vitoria Guimaraes formasıyla çıktı. Beşiktaş'tan 2019 yılında ayrılan Quaresma, Siyah-Beyazlı forma ile 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN