Rıza Çalımbay suskunluğunu bozdu! Beşiktaş ikinci Başkanını hedef aldı! 'İyi niyetli değil...'

Rıza Çalımbay suskunluğunu bozdu! Beşiktaş ikinci Başkanını hedef aldı! 'İyi niyetli değil...'

Burak Yılmaz ile yaşanan ayrılık sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen ancak iç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında siyah-beyazlı ekipten ayrılan Rıza Çalımbay, Beşiktaş İkinci Başkanını hedef aldı.

21 Aralık'ta iç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında Beşiktaş'tan ayrılan siyah-beyazlı ekipten ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımda görev almayan Rıza Çalımbay, suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş İkinci Başkanını hedef alan açıklamalara imza attı.

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımda görev almayan Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı ekibin İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in kendisine yönelik sözlerine sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt vererek dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Siyah-beyazlı ekibin İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Rıza Çalımbay'ı etiketleyerek "Allah'ın selamını kuldan esirgeme hocam. Çok selamlar" ifadelerini kullandı.

Çalımbay ise Yücel'in bu açıklamasına şu şekilde yanıt verdi:

"Benim adımı kullanarak bu zamana kadar yapılan açıklamaların çoğuna Beşiktaşlılığıma değer verdiğim için cevap vermedim. Fakat Hüseyin Yücel'in karakterime tamamen ters bir durumu bana yakıştırmasını kabul etmiyorum. Beşiktaş'ı ve beni karşı karşıya getirmek isteyen bu zihniyeti anlamış değilim. Gördüğüm herkese selam veririm ama görmediğim birinin selam vermediğim için bu platforma yazı yazması bana çok iyi niyetli gelmedi. Ben sonuna kadar Beşiktaşlıyım. Kimseyle bir derdim yok . Karakterimi ve kişiliğimi bilen bilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN