Roberto Martinez: 2022 Dünya Kupası tarihin en iyi turnuvası olabilir

Roberto Martinez: 2022 Dünya Kupası tarihin en iyi turnuvası olabilir

Belçika Milli takımı teknik direktörü Roberto Martinez, Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası hakkında açıklamalarda bulundu. Turnuvanın önemine vurgu yapan Martinez, ''2022 Dünya Kupası, gördüğümüz en iyi Dünya Kupası veya uluslararası turnuva olabilir çünkü oyuncuların fiziksel seviyeleri optimumda olacak.'' dedi.

Belçika Milli takımı antrenörü Roberto Martinez, 21 Kasım- 18 Aralık tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası organizasyonu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İngiliz basınından BBC Radio 5 Live'a konuşan Martinez, 2022 Dünya Kupası hakkında şunları söyledi:

"Bence bu turnuva gördüğümüz en iyi Dünya Kupası veya uluslararası turnuva olabilir çünkü futbolcuların fiziksel seviyeleri optimumda olacak. Bu durum oyuncuların milli takımları için oynaması için mükemmel bir olay.''

Roberto Martinez yönetimindeki Belçika, 2022 Dünya Kupası'nın favorileri arasında yer alıyor ve bu turnuva, Belçika'nın 'altın jenerasyonu' olarak kabul edilen oyuncu grubu açısından 'şampiyonluk için son şans' olarak görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN