Ronaldo ile Messi kapışmasında 9 gol! Kazanan...

Ronaldo ile Messi kapışmasında 9 gol! Kazanan...

PSG, dostluk müsabakasında karşılaştığı Al Nassr/Al Hilal Karması'nı 5-4 skorla bitirdi. Efsane futbolcular Arjantinli Lionel Messi ile Portekizli Cristiano Ronaldo düelloda gol üstüne gol atarak futbol dünyasına eşsiz bir anı bıraktılar. Maçta gülen taraf Messi oldu.

Lionel Messi'li Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain (PSG) ile Cristiano Ronaldo'lu Suudi Arabistan’ın Al-Nassr ve Al Hilal takımlarının karması, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda karşı karşıya geldiler. Tarihe geçecek mücadeleyi PSG, 5-4 kazanmayı başarsa da Messi ve Cristiano Ronaldo'nun performansları geceye damga vurdu.

2022 FIFA Dünya Kupası şampiyonu unvanıyla sahaya çıkan Arjantinli yıldız Messi, 3’üncü dakikada attığı golle PSG’yi 1-0 öne geçirdi. Portekizli Cristiano Ronaldo, 34’üncü dakikada penaltıdan attığı golle skora dengeyi getirdi.

Fransız ekibi, 43’üncü dakikada Marquinhos ile bir kez daha öne geçerken, 45+3’üncü dakikada Brezilyalı Neymar penaltı atışından yararlanamadı.

İLK YARI BERABERE BİTTİ

2,5 sezon için 500 milyon avroluk sözleşme imzaladığı Al-Nassr için ilk kez sahaya çıkan Ronaldo, 45+6’ıncı dakikada bir kez daha fileleri havalandırarak ilk yarının skorunu 2-2 olarak belirledi.

Sergio Ramos ve Hyun-Soo’nun karşılıklı golleriyle başlayan ikinci yarıda PSG, 60’ıncı dakikada Kylian Mbappe ve 78’inci dakikada Hugo Ekitike’nin golleriyle farkı ikiye çıkardı: 5-3.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Anderson Talisca’nın 90+4’üncü dakikadaki golüyle fark bire inse de PSG kalan bölümde skoru korudu ve sahadan 5-4 galip ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN