Ryan Kent'e Süper Lig ekibinden teklif var

Ryan Kent'e Süper Lig ekibinden teklif var

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan Fenerbahçe'den ayrılması gündeme gelen Ryan Kent'e, Süper Lig'den sürpriz bir ekip teklif yaptı. Rams Başakşehir, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak amacında.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Satış listesine koyan futbolculardan olan Ryan Kent'e, Süper Lig'den sürpriz bir takım transfer teklifinde bulundu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Emre Mor transferinden şu ana dek sonuç alamayan Rams Başakşehir, Fenerbahçe’den Ryan Kent’e resmen talip oldu. Oyuncunun transferi kısa süre içinde netlik kazanacak.

Sezon başında Rangers'tan Fenerbahçe'ye transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, forma giydiği 15 maçta 1 gol atıp, 2 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN