Şenol Güneş tüm takımın biletini kesti! O olay sonrasıda herkesi evine yolladı: Onu ilk kez böyle gördüler!

Şenol Güneş tüm takımın biletini kesti! O olay sonrasıda herkesi evine yolladı: Onu ilk kez böyle gördüler!

Süper Lig heyecanı hız kesmeden devam ederken siyah beyazlı takımda ortalık karıştı! Peki Şenol Güneş neye tepki gösterdi? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş takıma epey kızdı1 Peki neden tepki gösterdi? Takım ne yaptı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ŞENOL GÜNEŞ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Şenol Güneş Süper Lig heyecanı devam ederken Ümraniyespor maçında 2-0'lık mağlubiyet sonrasında takıma hayli kızdı. Mağlubiyet sonrasında Şenol Güneş takımı sert şekilde uyardı. Saha çalışmalarının maçlara yansımadığını belirten Güneş, bunun hazırlık maçı olduğunu. Ortada taraftar olmadığını, medya olmadığını ancak takımın da ortada olmadığını söyledi. 

Şenol Güneş Bütün Takıma Ateş Püskürdü

Bu şekilde forma rekabeti olamayacağını, idmanların maçlara yansımadığını ve çok eksik olduğunu söyledi. Şenol Güneş alınan mağlubiyet sonrasında bütün takıma bir gün izin verdi ve herkesi evine gönderdi. Şenol Güneş idmanlardaki performansların üstüne daha çok eklenip maça çıkılması gerektiğini ama bunun tam tersinin yaşandığını söyledi. Teknik ekip ne yaparsa yapsın önemli olanın takımın performansı olduğunu ve izin sonrasında bütün takımın motive şekilde geri gelmesini istediğini de belirtti. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN