Sergen Yalçın'dan Galatasaray taraftarını kızdıran açıklama! 'Bugün itibariyle...'

Sergen Yalçın'dan Galatasaray taraftarını kızdıran açıklama! 'Bugün itibariyle...'

Süper Lig'de 27. haftanın kapanış karşılaşmasında İstanbul'da konuk olduğu Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor'da Sergen Yalçın, ev sahibi takımın taraftarlarının tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Süper Lig'de haftanın kapanış karşılaşmasında İstanbul'da Galatasaray'ın konuğu olan Antalyaspor, sarı-kırmızılı ekibe 2-1 mağlup olurken Akdeniz ekibinin tecrübeli teknik adamı Sergen Yalçın'ın açıklamaları ev sahibi takımın taraftarlarının tepkisini topladı.

Galatasaray karşılaşması sonrasında düzenlediği basın toplantısında kendisine sorulan soruları yanıtlayan Sergen Yalçın, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Bir basın mensubunun kendisine yönelttiği "Emre Belözoğlu 'Tarihin en iyi Galatasaray'ı ile oynadık' demişti. Siz de böyle mi düşünüyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Sergen Yalçın, "Yok, ben öyle düşünmüyorum. Bugün itibariyle konuşuyorum, çok güçlü bir takım, çok iyi bir takım, çok iyi oyuncuları var ama bizim karşımızda öyle bir takım yoktu." dedi.

Yalçın'ın bu açıklamaları özellikle sosyal medyadaki sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN