Son dakika... Beşiktaş ilk transferini yaptı! Atletico Madrid'in yıldızı artık Beşiktaşlı: Hayırlı uğurlu olsun

Son dakika... Beşiktaş ilk transferini yaptı! Atletico Madrid'in yıldızı artık Beşiktaşlı: Hayırlı uğurlu olsun

Son dakika... Beşiktaş, ilk transferini gerçekleştirdi! Atletico Madrid'in yıldızı artık Beşiktaşlı! Hayırlı uğurlu olsun...

TUNACAN ATALAY

Son dakika haberi: Beşiktaş, Brezilyalı stoper Gabriel Paulista ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid’den transfer edilen 33 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunu kadrosuna kattı.

VAN BRONCHORST'UN İSTEĞİ GERÇEKLEŞTİ

Beşiktaş'tan önemli bedelli kararı | Piyasa Haberleri

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Gabriel Paulista'nın transferini ısrarla istiyordu. Savunma hattını güçlendirmek için deneyimli ismin peşine düşen Beşiktaş, bu transferle büyük bir adım attı.

GABRIEL PAULISTA KİMDİR?

Arsenal sends Gabriel Paulista to Valencia - NBC Sports

26 Kasım 1990 doğumlu olan Gabriel Paulista, Brezilya’nın São Paulo kentinde dünyaya geldi. 1.87 metre boyundaki stoper, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor. Brezilya Milli Takımı'nda da forma giymiş olan Paulista, Atletico Madrid’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

SAVUNMAYA TECRÜBELİ BİR İSİM

Atletico Madrid, Gabriel Paulista'yı renklerine bağladı! - Futbol Haberleri - Spor

Gabriel Paulista, futbol kariyerinde birçok başarıya imza attı. Atletico Madrid'deki tecrübesi ve uluslararası arenada kazandığı deneyimle Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirecek. Beşiktaş taraftarları, yeni sezonda Paulista'dan büyük beklentiler içinde.

YENİ HEDEFLER, YENİ UMUTLAR

Beşiktaş’ın Gabriel Paulista transferi, yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen takım için önemli bir adım oldu. Teknik direktör van Bronckhorst'un isteği doğrultusunda yapılan bu transfer, siyah-beyazlıların savunma hattını sağlamlaştıracak ve takımın genel performansını artıracak.

Gabriel Paulista’nın transferi, Beşiktaş camiasında büyük heyecan yaratırken, taraftarlar yeni sezonda başarılı bir performans bekliyor. Beşiktaş'ın savunmadaki bu yeni yıldızı, Süper Lig'de fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN