Son şampiyon Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın performansı hayal kırıklığı yarattı

Son şampiyon Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın performansı hayal kırıklığı yarattı

Geçen sezon 30 Nisan'da Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak 38 yıl aradan sonra Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da milli file bekçisi Uğurcan Çakır'ın performansı hayal kırıklığı yarattı. Başarılı file bekçisi 27. haftası geride kalan Süper Lig'de 36 gol gördü.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 27.hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kayserispor'a 3-4 boyun eğerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Karadeniz ekibinin milli file bekçisi Uğurcan Çakır, bu sezon ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kaldı.

Geçen sezon 38 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşmasına rağmen bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da milli file bekçisi Uğurcan Çakır'ın performansı tartışma yarattı.

Bordo-mavili formayı sırtına geçirdiği ilk günden bu yana yaptığı kurtarışlar ile dikkatleri üzerine çeken Uğurcan Çakır, geçen sezon yediği gol sayısı şimdiden geride bıraktı.

GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE KALDI

Geçen sezon bordo-mavili formayı 43 maçta sırtına geçiren başarılı eldiven söz konusu karşılaşmalarda kalesinde 46 gol gördü. 26 yaşındaki mili file bekçisi bu sezon ise forma giydiği 35 karşılaşmada kalesinde 47 gol gördü.

Geçen sezon 36 Süper Lig karşılaşmasında kalesinde 33 gol gören Uğurcan Çakır, bu sezon ise 23 Süper Lig karşılaşmasında kalesinde 36 gol gördü.

Başarılı eldiven özellikle son oynanan Kayserispor karşılaşmasında yediği goller nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN