Şota Arveladze'nin yeni takımı herkesi şaşırttı! Süper Lig'e geri döndü! O takımın başına geçti...

Şota Arveladze'nin yeni takımı herkesi şaşırttı! Süper Lig'e geri döndü! O takımın başına geçti...

Süper Lig'de son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Gürcü teknik adam Şota Arveladze'nin yeni takımı herkesi şaşırttı. Tecrübeli teknik adam herkesi şaşırtan bir anlaşmaya imza attı.

Son olarak İngiltere Championship ekibi Hull City takımını çalıştıran Şota Arveladze'nin yeni takımı belli oldu. Gürcü teknik adam Süper Lig'e geri dönme kararı aldı. Tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'de daha önce Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştıran 50 yaşındaki Gürcü teknik adam Şota Arveladze'nin yeni takımı belli oldu. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımını çalıştıran ve 1.5 yıldır herhangi bir takımda görev almayan tecrübeli teknik adam Süper Lig'e geri döndü.

Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, genç teknik adam Alparslan Erdem ile yollarını ayırdı.

35 yaşındaki teknik adam ile yollarını ayıran İstanbul ekibi, takımın başına Gürcü teknik adam Şota Arveladze'yi getirme kararı aldı.

Kırmızı-siyahlı ekipten yapılan açıklamada "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Shota Arveladze ile prensip olarak anlaşmıştır." ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN