Tadic ve Dzeko istedi İsmail Kartal yıldız futbolcuyu ilk 11'den kesti: Mert Hakan'ı oynat hocam

Tadic ve Dzeko istedi İsmail Kartal yıldız futbolcuyu ilk 11'den kesti: Mert Hakan'ı oynat hocam

343 Digital kanalında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran Şansal Büyüka'nın; Dzeko, Tadic ve İsmail Kartal'ın Samandıra'da yaptığı görüşmenin perde arkasını aralaması Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı.

Süper Lig'in 28. haftasını yorumlayan Şansal Büyüka hem Beşiktaş-Galatasaray derbisi hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulundu hem de Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeleri duyurdu. İşte duayen yazar Büyüka'nın açıklamaları...

MUSLERA VE STOPERLER ÇOK SAĞLAM

Galatasaray ortalama bir futbol oynasın ya da iyi oynasın derbileri kazanıyor. Ghezzal'ın şutunu kaç tane kaleci öyle çıkarabilir? Galatasaray'ın çok sağlam kalecisi ve çok sağlam 2 stoperi var, kolay gol yemiyorlar. Bana göre ligin en formda orta saha oyuncusu Kerem Demirbay'dır. Olağanüstü oynuyor, yeni değil kaç haftadır Kerem iyi.

aw154315-17.jpg

aw154315-17.jpg

AL MUSRATİ'DEN ŞÜPHEM VAR

İleride iki tane uçurtman var Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu. Galatasaray derbide çok iyi oynamadı muhtemelen berabere de bitebilirdi. Beşiktaş'ta Gedson'un olmayışı inanılmaz belli oldu. Fernando Santos'un Rashica'yı çıkarması inanılır gibi değil. Al Musrati'den biraz kuşkuluyum, ver sağa ver sola günümüz futbolu bunu kaldırmaz.

aw154315-11.jpg

MERTENS'İ ALKIŞLIYORUM

Mertens sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamış bir oyuncu. Ben bu kadar formasının hakkını veren, bu kadar disiplinli, bu kadar özverili bir futbolcu hatırlamıyorum. Mertens'i tebrik ediyorum, hem Süper Lig'in en iyi şut atan isimlerinden biri hem de derbinin en fazla top kazanan futbolcusu, hem de bu yaşta.

İCARDİ HAKKINDA BAZI İDDİALAR DUYDUM

İcardi sanki biraz kilo almış, göbeklenmiş ama takım onun eksikliğini kaldırıyor. Bazı iddialar var İcardi hakkında gittiği takımlarda ilk sene çok iyi oynar sonra düşüşe geçer. İnter'de böyle oldu, PSG'de böyle oldu diyorlar. Formda bir İcardi Galatasaray'ı şampiyon yapar.

aw154330-06.jpg

FENERBAHÇE HIZLI HÜCUM ETMELİ

Fenerbahçe Hatay'da geride bıraktığımız haftalara göre bir tık daha iyiydi. Becao ve Osayi döndü Fenerbahçe savunmada daha sağlam bir görüntü verdi. Fenerbahçe daha hızlı hücum etmeli, herkes Osayi'nin attığı gole bakabilir. Fenerbahçe hızlı hücum ederse hiçbir sorun yok. Galatasaray'ın 3 pasla gittiği yere Fenerbahçe 7-8 pasla gidiyor.

aw139723-08.jpg

DZEKO VE TADİC İSMAİL KARTAL'A 'MERT HAKAN OYNASIN' DEDİLER

Takım içerisinde Mert Hakan Yandaş'ın ilk 11'de oynamasını isteyen bazı usta isimlerin (Tadic,Dzeko) olduğunu duydum, onun için Mert Hakan, Krunic'ten formayı aldı. Okan Buruk nasıl ki İcardi'yi feda edemiyorsa, İsmail Kartal da Szymanski'yi feda edemiyor. Aslında teknik heyetin şunu araştırması lazım; Szymanski neden bu kadar düştü?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN