Temsilcilerimiz Avrupa kupalarında sahneye çıkıyor

Temsilcilerimiz Avrupa kupalarında sahneye çıkıyor

6 Ekim Perşembe günü Avrupa arenasına çıkacak olan temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Takımlarımız Avrupa'da sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B grubu 2. Maçlar sonunda 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Yeni hocası ile lige ve Avrupa'ya iddialı bir giriş yapan Sarı-lacivertliler, evinde ağırlayacağı AEK Larnaca maçını da galibiyletle geçip gruptaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Perşembe akşamı oynanacak maçta İngiliz Hakem Chris Kavanagh düdük çalacak.

TEMSİLCİLERİMİZ AVRUPA MESAİSİNDE

Son şampiyon Trabzonspor'un ise grupta 3 puanı bulunuyor. Sezon başında Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma başarısını gösteremeyen Karadeniz ekibi, Avrupa Ligi'nde adından söz ettirmek istiyor. Bordo-mavililer deplasmanda Monaco'ya konuk olacak. Karşılaşmanın hakemi ise Giorgi Kruashvili.

avrupa hakemler

Emre Belözoğlu ile sezona iyi başlayan ve Süper Lig'de zirvede bulunan Medipol Başakşehir UEFA Konferans Ligi A grubunda da 2 de 2 yaparak zirvedeki yerini aldı. Başakşehir, Gruptaki 3. Maçı için Rigas'a konuk olacak. Karşılaşmanın hakemi Romanyalı Radu Ghinguleac.

Konferans Ligi B grubunda mücadele eden Sivasspor, Kosova temsilcisi Ballkani' yi konuk edecek. Karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera yönetecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN