Tete ve Halil Dervişoğlu'na çağrı: Maçtan sonra gidin Okan Buruk'un elini öpün

Tete ve Halil Dervişoğlu'na çağrı: Maçtan sonra gidin Okan Buruk'un elini öpün

Süper Lig'in 22.haftasında Rams Park'ta İstanbulspor'u 3-1 yenerek Fenerbahçe'yi takibe devam eden Galatasaray'da iki futbolcunun performansı oldukça eleştirildi. 90 dakikanın ardından Batuhan Karadeniz önemli değerlendirmelerde bulunurken, ünlü yorumcunun 'Okan Buruk'a helal olsun bu Tete ile Halil Dervişoğlu'na nasıl sabrediyor anlamıyorum' sözleri oldukça dikkat çekti.

Galatasaray-İstanbulspor maçından sonra SkySpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Batuhan Karadeniz Sarı Kırmızılı iki oyuncu Tete ve Halil Dervişoğlu hakkında çok sert ifadeler kullandı. İşte Karadeniz'in o sözleri...

HALİL DERVİŞOĞLU VE TETE OKAN BURUK'UN ELİNİ ÖPSÜN

Okan Buruk bu Halil'le Tete'yi seviyor, ben çiftçi olsam köylü olsam bu Tete'yle Halil'e iki tane koyun emanet etmem bunlar o koyunları kaybeder geri gelirler.

Ben Halil'le Tete'nin yerinde olsam direkt Okan hocanın odasına girer 'Allah sizden razı olsun Galatasaray store'dan alamayacağımızformayı sen bize veriyorsun giydiriyorsun' der elini öperdim.

ANGELİNO GALATASARAY'DA OLMADI

Kerem Aktürkoğlu lider vasıflı bir oyuncu olduğu için performans gösterdikçe rolleniyor. Galatasaray İstanbulspor karşısında iyi oynamıyor. Herkes Angelino'nun neden olmadığını tartışıyor Almanya'dan gelen Kerem Demirbay 30 maçtır oynuyor o da hala olmadı çünkü Türkiye'de sistem futbolu değil kargaşa futblu oynanıyor.

HALİL DERVİŞOĞLU'NA BOEY GÖNDERMESİ

Eğer maaşlar ödenmeden transfer yapılıyorsa futbolcular yönetime tepki gösterir. Boey satılırsa yerinde 3 transfer yapılırsa Galatasaray şampiyon olur. Ama o 3 transfer tutmazsa büyük kaos olur.

Bayern Münih Süper Lig'i yakından takip ediyor Boey'i aldılar, daha önce Kim Min'i de almışlardı, buradan Halil Dervişoğlu'na sesleniyorum. Çalış, azmet kendin bir hedef koy bak Bayern Münih burayı takip ediyor.

Sacha Boey'in Süper Lig'de yerini doldurabilecek bir tane futbolcu var o da Ferdi Kadıoğlu. Okan Buruk'un son 5-6 haftadır kısıtlı bir kadrosu var Barış Alper'i devşir, Kaan Ayhan'ı devşir takıma sol bek ve orta saha transferi şart.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN