Tete'nin Galatasaray'daki geleceği netleşti

Tete'nin Galatasaray'daki geleceği netleşti

Galatasaray'da süre bulmakta zorlanan Tete'nin ismi Palmeiras ile anılıyordu. Brezilyalı yıldızın menajeri, kamuoyunda çıkan iddialara açıklık getirdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı bazı isimlerden verim alamadı. Bu isimlerden birisi olan Tete ile ara transfer döneminde yolların ayrılacağı iddia edilmişti. Brezilyalı yıldızın menajeri Pablo Bueno, konuya açıklık getirdi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Pablo Bueno, Tete'nin Palmeiras'a transferini kesin bir dille yalanladı. Bueno, oyuncusunun Galatasaray'da mutlu olduğunu ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini belirtti.

Galatasaray ile 4+1 yıllık sözleşmeye imza atan Tete, bu sezon süre bulduğu 32 resmi maçta 3 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN