TFF’de istifa depremi

TFF’de istifa depremi

TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan, görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Merkez Hakem Kurulu’nun 13 Süper Lig hakemini kadro dışı bırakmasının ilk depremi Türkiye Futbol Federasyonu’nda yaşandı.

TFF’de Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu olarak görev yapan Mehmet Baykan, MHK ile yaşanan hakem skandalı nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

MHK’nin aralarında FIFA hakemlerinin de yer aldığı bazı hakemleri klasman dışı bırakmasına ilişkin süreçten dolayı rahatsızlığını dile getiren Baykan, istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''MHK'nin, aralarında FIFA hakemlerimizin de bulunduğu bazı hakemleri klasman dışı bırakma teklifi TFF Yönetim Kurulumuz tarafından uygulamaya konulmuştur. Ancak bu süreçte ne yazık ki konunun TFF mevzuatlarında yer alan hukuki boyutu hiç konuşulup tartışılamadan işlem gerçekleştirilmiş ve yapılan itirazlar neticesinde TFF Tahkim Kurulu'nun kararı ile de yönetim kurulumuzun aldığı karar bozulmuştur.

Hukuk işlerinden sorumlu başkan vekili ve yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten şahsımın bu konuda bir sorumluluk üstlenmesi kanaatine varmış bulunmaktayım. Bu nedenle TFF başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ediyorum. ''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN