Trabzonspor ilk transferi bitirdi! Fırtına bombayı patlattı: 133 gol 92 asist...

Trabzonspor ilk transferi bitirdi! Fırtına bombayı patlattı: 133 gol 92 asist...

Galatasaray karşısında alınan tarihi yenilgi sonrasında transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor, ilk bombayı patlatıyor. Bordo-mavili ekip, ilk transferini açıklamak için resmen geri sayıma geçti.

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-5 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Trabzonspor, transfer operasyonunda kolları sıvadı. Ara transferde kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, ilk transferini bitirdi.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Trabzonspor, transferde atağa kalktı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, ilk transferini açıklamak için geri sayıma geçti.

Larsen, Teklic, Kurbelis ve Bakasetas ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan bordo-mavili ekip, takviye çalışmalarını hızlandırdı.

Fotomaç'ın haberine göre; Bordo-mavili ekip, eski yıldızı Anthony Nwakaeme ile imza aşamasına geldi.34 yaşındaki Nijeryalı sol kanat ile 1+1 yıllığına anlaşan yönetim, Al-Fayha'nın inadını kırmaya çalışıyor.

Arap ekibinin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız golcü için bonservis bedeli talep ettiği, bordo-mavili ekibin ise yıldız golcüyü bedelsiz olarak kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürüldü. Karadeniz ekibinin Nijeryalı süper yıldız ile temaslara devam ettiği iddia edildi.

2018 yılının yaz transfer sezonunda Trabzonspor'a imza atan Nijeryalı süper yıldız, Karadeniz ekibinde 145 maçta görev aldı ve takımına 47 gol 40 asistlik katkı sundu. Golcü futbolcu özellikle 2021-2022 sezonunda elde edilen şampiyonlukta başrol oynamıştı.

Bu sezon Arap ekibinde 16 maçta görev alan 34 yaşındaki yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 5 gol 1 asiste imza attı. 2022 yılının yaz transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılan yıldız golcü, futbol hayatı boyunca 437 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 135 gol 92 asiste imza attı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Karadeniz ekibin patronu Abdullah Avcı'nın Nwakaeme'nin takılma katılmasını istediğini açıklayarak "Nwakaeme’nin durumunu kulübünün başkanıyla görüşüyoruz. Bizim sevdiğimiz bir oyuncu. Şu an arada ciddi bir fark yok. Abdullah Avcı onu takımda görmek istiyor" şeklinde konuşmuştu.

Karadeniz ekibinin bu transferi kısa süre içerisinde tamamlaması bekleniyor.

Nwakaeme eleştirdi ve Trabzonspor'a veda etti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN