Trabzonspor'a 18 milyon euroluk golcü! İmzaya geliyor: 87 gol 16 asist...

Trabzonspor'a 18 milyon euroluk golcü! İmzaya geliyor: 87 gol 16 asist...

Son haftalarda aldığı yenilgilerle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirme kararı aldı. Fırtına, 18 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için harekete başladı.

Pazar akşamı deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Ara transfer döneminde henüz takviye yapamayan bordo-mavili ekip, bombayı patlatıyor. Fırtına, 18 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Kış transfer döneminin başladığı günden bu yana Bakasetas, Teklic, Kurbelis, Abdülkadir Ömür ve Larsen ile yollarını ayıran Trabzonspor, transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdürüyor.

Afrika Kupası'nda olan Nijeryalı golcü Onuachu'nun yerine kaliteli bir golcü transfer etmeyi hedefleyen Trabzonspor, gözünü İspanya'ya dikti. Fırtına, 18 milyon eurouk golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Son haftalarda aldığı yenilgilerle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, İspanyol devi Sevilla'nın İspanyol forveti Rafa Mir'i transfer etmek için kolları sıvadı.

Bordo-mavili ekibin, Sevilla'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı, golcü futbolcunun bu teklife sıcak baktığı ve görüşmelerin olumlu şekilde sürdüğü ileri sürüldü.

Bu sezon Sevilla forması altında 22 maçta görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 3 gol 1 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan İspanyol yıldız için bugüne dek toplamda 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca toplamda 274 maçta görev alan golcü futbolcu bu karşılaşmalarda 87 gol 16 asiste imza attı.

Karadeniz ekibinin bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması ve golcü futbolcuya imza attırması bekleniyor. Rafa Mir - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN