Trabzonspor'a bir Fransız orta saha daha! Fırtına, ilk transferini bitiriyor...

Trabzonspor'a bir Fransız orta saha daha! Fırtına, ilk transferini bitiriyor...

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana yıldız isimleriyle vedalaşarak yabancı oyuncu sayısını azaltan Trabzonspor, gözünü Fransa'ya dikti.

Son üç karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, gözünü Fransa'ya dikti. Orta sahasına takviye yapma kararı alan bordo-mavili ekip, Fransa seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna herhangi bir takviye yapmayan ancak Larsen, Bakasetas, Teklic ve Kurbelis ile yollarını ayırarak kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Pazar akşamı deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'ın konuğu olacak bordo-mavili ekip, transferde düğmeye bastı.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Yunan yıldız Bakasetas ile yollarını ayırdıktan sonra orta sahaya takviye yapma kararı alan Trabzonspor, gözünü Fransa'ya dikti. Bordo-mavili ekip, Fransa Ligue 2 ekibi Ajaccio forması giyen orta saha oyuncusu Tim Jabol-Folcarelli'nin transferi için temaslara başladı.Ajaccio : Tim Jabol-Folcarelli observé… par un club bulgare | OneFootball

1,87 boyundaki 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan genç yıldız bu sezon Fransız ekibinde 22 maçta görev alırken takımına 2 gol 4 asistlik katkı sundu.

Bordo-mavili ekip, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Ligue 2 temsilcisi Angers takımından Batista Mendy'i 4.4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN