Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yüksek maliyetli isimleriyle yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor, bir yıldızıyla daha vedalaşıyor. Bordo-mavili ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu akşam deplasmanda konuk olduğu Çaykur Rizespor'a 1-0 olarak 2006-2007 sezonundan bu yana Karadeniz ekibine bir sezonda ilk kez iki defa yenilen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor; Larsen, Bakasetas, Teklic ve Kurbelis'in ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili ekip, geçen hafta kadro dışı bırakılan Umut Bozok ile yollarını ayırma kararı aldı.

Karadeniz ekibi, geçen sezon Abdullah Avcı'nın ısrarıyla 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Umut Bozok ile yollarını ayırıyor.

Konya yerel basınından Halil Yılmazer'in aktardığına göre; Kümede kalma savaşı veren Konyaspor, Umut Bozok için Trabzonspor ile yaptığı görüşmeden olumlu dönüş aldı. Yeşil-beyazlı ekibin yöneticilerin golcü futbolcuyla yapılan görüşmelerde son aşamaya geldiği öne sürüldü.

Golcü futbolcunun Trabzonspor'dan kazandığı maaş olan 31. 5 Milyon TL'yi Konyaspor'dan talep ettiği iddia edildi.

Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor formasını 24 maçta terleten golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asiste imza attı.

Bu sezon yalnızca 4 karşılaşmada görev alan Umut Bozok skor üretemedi. Golcü futbolcu1 Eylül'deki Kasımpaşa karşılaşmasından bu yana herhangi bir karşılaşmada görev almadı. Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak neticelenmesi bekleniyor.

Umut Bozok suskunluğunu bozdu - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN