Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme: 'Şampiyon başkan' Ahmet Ağaoğlu'ndan sürpriz karar!

Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme: 'Şampiyon başkan' Ahmet Ağaoğlu'ndan sürpriz karar!

Son olarak Süper Lig'in 24. haftasında evinde ağırladığı Ümraniyespor'a mağlup olan Trabzonspor'da kongre heyecanı yaşanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında olağanüstü kongreye gitme kararı alan Karadeniz ekibi, yeni başkanını 25-26 Mart'ta seçecek. Tüzük gereği söz konusu tarihe kadar başkanlık koltuğuna oturacak olan Ertuğrul Doğan resmi olarak aday olduğunu açıklarken Ahmet Ağaoğlu da kararını verdi.

Geçen sezon 38 yıllık şampiyonluk hasretine son vermesine rağmen bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşıyor. Son şampiyon Karadeniz ekibinde 8 Nisan 2018'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan Ahmet Ağaoğlu geçen hafta cuma günü görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ağaoğlu'nun ardından ise teknik direktör Abdullah Avcı dün akşam saatlerinde görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bordo-mavili ekibin yeni başkanının ve teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken Karadeniz ekibinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'a elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkamayarak Konferans Ligi'ne düşen ve orada da İsviçre ekibi Basel'e elenerek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de de şampiyonluk yarışının gerisinde kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

İLK ADAY ERTUĞRUL DOĞAN

Alınan başarısız sonuçların ardınsan Ahmet Ağaoğlu geçen hafta cuma sabahı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yeni başkanını 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek kongrede seçecek bordo-mavili ekipte söz konusu tarihe kadar başkanlık koltuğunda mevcut asbaşkan Ertuğrul Doğan oturacak.

Dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ertuğrul Doğan, başkan adayı olduğunu resmi olarak açıklarken gözler Ahmet Ağaoğlu'na çevrildi.

AĞAOĞLU'NDAN SÜRPRİZ KARAR

İstifa ettiği günden bu yana bordo-mavili taraftarların 'geri dön' çağrısı karşısında yeniden aday olup olmama konusunda kararsızlık yaşayan Ahmet Ağaoğlu kararını verdi.

Bordo-mavili takımda başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana bir Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve iki Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Ahmet Ağaoğlu, kongrede aday olma kararı aldı.

TRT Spor'dan Barış Yurduseven'in aktardığına göre; Başkan Ağaoğlu, bugün resmi olarak adaylığını açıklayacak.

Yurduseven söz konusu gelişme hakkında "Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nun bugün adaylığını açıklaması bekleniyor…" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN