Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Başkan Doğan resmen açıkladı: "Avrupa’da oynama düşüncesi var..."

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Başkan Doğan resmen açıkladı: "Avrupa’da oynama düşüncesi var..."

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Trabzonspor, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İstanbulspor'u 3-0 mağlup ederek üçüncülük iddiasını sürdüren Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu Süper Lig'de ise üçüncülüğe ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda bordo-mavili ekipteki ilk yolcu belli oldu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Karadeniz ekibinin başkanı Ertuğrul Doğan, milli eldiven Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılmak istediğini ve Avrupa'ya transfer olmak istediğini açıkladı. Başkan Doğan açıklamasında "Uğurcan’ın Avrupa’da oynama düşüncesi var. Kendisine Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklif gelirse yardımcı olacağımızın sözünü vermiştim. Şu an için resmi teklif olmasa da bazı kulüplerin bizle bağlantıya geçtiği doğrudur. Resmi bir şey geldikten sonra bunu konuşmak daha doğru olur.” ifadelerini kullandı.

Güncel piyasa değeri 8,5 milyon euro olan 28 yaşındaki eldiven bu sezon Trabzonspor forması altında 40 karşılaşmada görev alırken 49 gol yedi. Tecrübeli file bekçisi 12 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Uğurcan Çakır'ın sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN