Trabzonspor'dan Emre Akbaba atağı

Trabzonspor'dan Emre Akbaba atağı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımın yıldızı Emre Akbaba'nın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Sancak'ın yaptığı açıklamaya göre; Süper Lig'den üç takım 31 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kaldı. 30 puanla ligin 6. sırasında yer alan Mavi Şimşekler, kadroda revizyona gitmeye devam ediyor. Ara transfer döneminde Jonas Svensson, Arber Zeneli, Kevin Rodrigues, Amir Feratovic ve Younes Belhanda gibi isimlerle yollarını ayıran, Mbaye Niang ve Yusuf Sarı'yı da satış listesine koyan Adana Demirspor, takımın bir diğer yıldızı Emre Akbaba'ya da veda edebilir.

46aeee7d8e8c456885b0d9f8c5852a38.jpg

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya platformu Xte yaptığı açıklamada Emre Akbaba'nın geleceği hakkında paylaşımda bulundu. Başkan Sancak, milli futbolcuya Trabzonspor, Ankaragücü ve Pendikspor'un talip olduğunu aktardı. Sancak, Emre Akbaba'nın sözleşmesinin sezon sonunda bittiğinin de altını çizdi.

31 yaşındaki Emre Akbaba, bu sezon forma giydiği 27 resmi maçta 7 gol atıp, 1 de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN