Trabzonspor'dan tarihi transfer hamlesi! Yer yerinden oynayacak: 236 gol 156 asist...

Trabzonspor'dan tarihi transfer hamlesi! Yer yerinden oynayacak: 236 gol 156 asist...

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Trabzonspor, tarihi transfer hamlesi için girişimlere başladı. Fırtına, Alman golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlamayı Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Sezon sonunda Fildişili yıldızı Pepe ile yolları ayırması beklenen Karadeniz ekibi, yıldız golcünün boşluğunu dolduracak ismi Almanya'da buldu. Gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya şimdiden yapmaya başlayan bordo-mavili ekip, taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfere imza atmayı hedefliyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Alman devi Borussia Dortmund formasını terleten Alman yıldız Marco Reus'a kancayı taktı.

Marco Reus - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Gol yollarını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekibin Alman dünya yıldızıyla görüştüğü ve bu transfer için yıldız futbolcunun eski takım arkadaşı Thomas Meunier'in aracı olduğu öne sürüldü. Sezon sonunda Alman ekibiyle olan sözleşmesi sona erecek yolan yıldız golcünün Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü. Nuri Şahin'in de Alman yıldız ile bir görüşme yapacağı öne sürüldü.

Bu sezon Alman ekibinde 27 karşılaşmada görev alan 34 yaşındaki yıldız golcü bu karşılaşmalarda 6 gol 3 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan yıldız golcü, futbolcu hayatı boyunca 63 karşılaşmada görev alırken 236 gol 156 asiste imza attı. Yıldız golcü Almanya formasını ise 48 maçta terletirken 15 gole imza attı. 34 yaşındaki Alman golcü için bugüne dek toplamda 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN