Trabzonspor'un efsane ismi Abdullah Avcı'yı hedef aldı! Canlı yayında zehir zemberek sözler...

Trabzonspor'un efsane ismi Abdullah Avcı'yı hedef aldı! Canlı yayında zehir zemberek sözler...

Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'a da mağlup olan Trabzonspor'da efsane isim, Abdullah Avcı'ya sert sözlerle yüklenerek Avcı'yı hedef aldı.

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında deplasmanda Rizespor'a mağlup olan Trabzonspor'da kazan kaynıyor. Galatasaray derbisinin ardından Karadeniz derbisinden de mağlubiyetle ayrılan bordo-mavili ekipte Abdullah Avcı, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Göreve geldiği günden bu yana oynattığı oyun ve yaptığı oyuncu değişikleriyle bordo-mavili taraftarların tepkisini toplayan Abdullah Avcı, Rizespor karşılaşmasının ardından istifaya davet edildi. Sosyal medyadaki pek çok taraftar Avcı'nın istifasını isterken Karadeniz ekibinin efsane ismi Abdullah Ercan'ın da Avcı'ya sert sözlerle yüklendi.

Rizespor maçının ardından Trabzon yerel basınından gazeteci Hakan Yoloğlu'nun Youtube kanalına canlı yayınla bağlanan bordo-mavili ekibin efsane ismi Abdullah Ercan, Abdullah Avcı'ya sert sözlerle yüklendi.

Trabzonspor efsanesi Abdullah Ercan'dan flaş açıklamalar - Kuzey Anadolu

"HANGİ FUTBOL KİTABINDA YAZIYOR?"

Karadeniz ekibinin efsane ismi açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bazı oyunculara söyleyeceğim bunlar Trabzonspor formasının ne anlama geldiğini bilmiyorlar. Bir futbol takımında stoper oyundan çıkar mı? 82. dakikada stoper mi değiştirilir? Abdullah Avcı geçen hafta iki tane stoperini değiştirdi. Bu hangi futbol kitabında yazıyor? Berat'ı getirmişler kiralık. Niye getirdiniz kardeşim? Oyuna ne katkısı var Trabzonspor'a ne katkısı var?

Trabzonspor bu oyunuyla Ziraat Türkiye Kupası'nı nasıl alacak? 3. Sırada nasıl olacak? Afrika Kupası'ndaki oyuncular oynarken de zorlanıyordun, bir gelişmişlik yoktu. Teknik ekip ve oyuncular şapkasını önüne koyup düşünmeli. Sen Trabzonspor oyuncususun. Biz 9 sene yanlış kulüpte mi oynadık?

BİZ 9 SENE YANLIŞ YERDE Mİ OYNADIK?

Bu kadronun en az yarısını kim transfer etti? Abdullah Avcı değil mi? Hoca 'Ben geldim 25 puan aldım' diyor. Aldın ama son iki haftadır mağlupsun. Trabzonspor rakip kaleye gidemiyor. Trabzonspor taraftarının nasıl bir oyun istediğini bilen bir insanım. Zaten şampiyonluk hedefin yok ne zaman oynayacaksın? Ne zaman genç oyuncun oynayacak. Bir tane genç oyuncun yok. Takke düştü kel göründü.

Bizim dönemde 5 yiyeceksin o tribünlerden istifa sesleri gelmeyecek... Trabzonspor'da çok şey değişmiş. "Ben gol yemeyeyim" mantığını Trabzonspor oynamaz. Trabzonspor hızlı oynar. Trabzonspor'un kimyasında böyle bir oyun yok. Biz 9 sene yanlış yerde mi oynadık? Trabzonspor'un bir genetiği var. Taraftar yan pas, geri pastan sıkılır maçı kapatır. Ben oradaki insanları iyi biliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN