Trabzonspor'un efsane ismi Abdullah Avcı'yı hedef aldı! Sert sözler: "Herkesi ahmak zannediyorsun, madalya diye takarsın..."

Trabzonspor'un efsane ismi Abdullah Avcı'yı hedef aldı! Sert sözler: "Herkesi ahmak zannediyorsun, madalya diye takarsın..."

Son dönemde sosyal medya hesabında dikkat çekici yayınlara imza atan Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, bordo-mavili ekibin teknik adamı Abdullah Avcı'yı hedef alarak Avcı hakkında sert ifadeler kullandı.

Son dönemde Youtube'da çarpıcı açıklamalara imza atan Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, bordo-mavili ekibin Galatasaray ve Rizespor karşısında aldığı yenilgilerin ardından Karadeniz ekibinin teknik adamı Abdullah Avcı'yı hedef alarak tecrübeli teknik adam hakkında sert ifadeler kullandı. Bali'nin açıklamaları sonrasında gözler Abdullah Avcı'nın vereceği yanıta çevrildi.

Üç maçtır galibiyet hasreti çeken Trabzonspor, 2006-2007 sezonundan bu yana ilk kez Rizespor'a bir sezonda iki kez mağlup oldu. Alınan mağlubiyetin ardından Youtube kanalında "Yetkili kardeş ilhan Palut'u sen sevindirdin! Trabzonspor'un hedefi 3.`lük olamaz!" başlığıyla bir video paylaşan Serdar Bali, Trabzonspor'un teknik adamı Abdullah Avcı'yı sert sözlerle eleştirdi.

whatsapp-image-2023-03-13-at-16-59-50.jpeg

"HERKESİ AHMAK ZANNEDİYORSUN"

Bali, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Rize maçında ne oldu? Biz kalelerine gitmedik. Onlar devamlı geldi. Biz 1-2 defa gittik diye yetkili kişi diyor ki 'karşılıklı pozisyonlarımız var' falan filan. Hangi pozisyonun var kardeşim? Kimi kandırıyorsun ya. Bilmem ne zorunla gittin 2 tane şut attığını pozisyonu diye milletin gözüne sokuyorsun. Haklısın. Herkesi ahmak zannediyorsun. Biz ahmak falan değiliz.

MADALYA DİYE TAKARSIN

'Şu eksiğimiz var bu eksiğimiz var' diyor. Git başkasına de kardeşim. O eksik dediğin adamları kaç paraya sen aldırdın biliyor musun? Yunus Mallı'yı bu takıma sen aldırdın. Hiçbir takımda oynayamıyor. Ne konuşuyorsun hala ben onu anlamıyorum. Ne konuşuyorsun? İnsanları üzdün yetkili kardeş. Sen bilirsin ama ben sana bir iki bir öğreteyim. Trabzonspor birinci ve ikinci olamayacak. 20 puan geride kaldı. Madalya diye takarsın...

İNANMAYIN YALANLARA

Bak kardeş Trabzonspor'un hedefi üçüncülük olmaz. Süper Lig'de sekizinci olur ama "hedefim üçüncülük" demez.

Trabzonspor'u küçültemezsin. Git işine kardeşim. Biri sana bunu öğretmeli. Haberin yok Trabzonspor'dan. Diyelim ki Trabzonspor üçüncü oldu ve Avrupa'ya katıldı. Ne yapacaksın Avrupa'da? Yani sen o büyük futbol bilginle transfer yaptıracaksın biz Avrupa'da çok iyi gideceğiz. Öyle mi? Ya arkadaşlar ya inanmayın yalanlara kardeşim. Bunlar yalan, dümen. Günü geçiştirmek.

Bali'nin Avcı'ya yönelik açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken Avcı'nın Bali'ye vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN