Trabzonspor'un efsane isminden Abdullah Avcı'ya sert sözler! "Bugüne kadar bir şey demek istemedim..."

Trabzonspor'un efsane isminden Abdullah Avcı'ya sert sözler! "Bugüne kadar bir şey demek istemedim..."

Son dönemde sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, 7 Mart'ta Trabzonspor'daki görevinden istifa eden Abdullah Avcı'yı hedef aldı. Karadeniz ekibinin efsane ismi, tecrübeli teknik adama sert sözlerle yüklendi.

Sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, geçtiğimiz hafta Şenol Güneş'i hedef alarak "Hiçbirimize şu kadarcık dokunmadı" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken efsane golcü Hami Mandıralı'a yanıt vermiş ve "Bir aynaya bak. Senin de eksiklerin var bizim eksiklerimiz gibi" açıklamasında bulunmuştu.

AVCI'YI HEDEF ALDI

1975-80 ve 1985-88 sezonları arasında Trabzonspor formasını terleten, Karadeniz ekibinin efsane ismi Serdar Bali, bu kez bordo-mavili ekibin eski teknik adamı Abdullah Avcı'yı hedef aldı.

Resim

Trabzonspor'da dün gerçekleşen olağanüstü kongrede eski başkan Ahmet Ağaoğlu ve yeni başkan Ertuğrul Doğan'ın uzak oturması dikkat çekti. Bali, iki ismin Abdullah Avcı yüzünden dargın olduğunu ileri sürdü.

Trabzonspor'un geçen sezon 'Avcı'ya rağmen' şampiyon olduğunu öne süren Bali şunları söyledi:

"Bu hale düşüren Abdullah Avcı'dır. Net. Kıvırmama gerek yok. Ünal Karaman ve Hüseyin Cimşir'den sonra Newton'un göreve gelmesiyle başlayan intikam yer etmiş içine ve onu kanaviçe gibi örerek bugünlere getirdi.

ONA RAĞMEN ŞAMPİYON OLDUK

Ahmet Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğan'ı birbirine bakamaz hale getiren arkadaş İstanbul'da kahvesini, çayını içiyor. 'Trabzonspor'u ben şampiyon yaptım' diyor. Ben bugüne kadar bir şey demek istemedim. Şampiyonlukta yüzde 10 payı vardır. Hatta ona rağmen şampiyon olduk. Kusura bakmayın. Vallahi billahi. Şuradan içeriye girmek nasip olmasın. Abdullah Avcı'ya bir kızgınlığım, küskünlüğüm yok. Gelecekte de olmayacak. Sadece Trabzonspor'a verdiği tahribat... Siz zannediyorsunuz ki kupaları aldı. O kupaları zaten biz aldık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN