Trabzonspor'un eski yıldızı dünya devine imzayı atıyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Trabzonspor'un eski yıldızı dünya devine imzayı atıyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Son haftalarda çıkışa geçen Trabzonspor'da eski yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı. Bordo-mavili ekibin eski yıldızı dünya devine imza atıyor.

Bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig'de üçüncülük mücadelesi veren Trabzonspor'un eski yıldızı, sürpriz bir anlaşmaya imza atmak için geri sayıma geçti. Bordo-mavili ekibin eski yıldızının dünya devine imza atması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte Trabzonspor'dan ayrılan ve futbol hayatını sonlandıran Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik'in yeni durağı belli oldu.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığına göre; Bu sezon beklentilerin altında kalan İtalya ekibi Napoli, İtalyan teknik adam Walter Mazzarri ile yolları ayırmayı ve Slovakya'yı çalıştıran Francesco Calzona'yı takımın başına getirmeyi planlıyor.

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik, Dortmund'dan transfer teklifi aldığını açıkladı | Goal.com Türkçe

İtalyan ekibinin son olarak Trabzonspor formasını terleten Marek Hamsik'e de Francesco Calzona'nın teknik heyetinde yer vermesi bekleniyor. Slovak efsane ismin kısa süre içerisinde Napoli'ye antrenör olarak imza atabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN