Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! Aslan bombayı patlattı...

Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! Aslan bombayı patlattı...

Şampiyonluk yürüyüşüne emin adımlarla devam eden Galatasaray, Trabzonspor'un eski yıldızına kancayı taktı. Aslan, bordo-mavili ekibin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Galatasaray, Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, bordo-mavili ezeli rakibinin eski yıldızını transfer etmek için düğmeye bastı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, transfer çalışmalarında kolları sıvadı. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor'un eski yıldızına kancayı taktı.

Mynet'ten Emre Şen'in haberine göre; Gol yollarını kaliteli bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fransız ekibi Lille formasını terleten Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un Fransa'ya giderek milli yıldızla bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin golcü futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği ve görüşmelerde önemli mesafenin kat edildiği iddia edildi.

Aslan'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmayı hedeflediği iddia edildi.

Yusuf Yazıcı Lille tarihine geçti - Son Dakika Haberleri

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Bu sezon Fransız ekibinde 26 maçta görev alan yıldız futbolcu, takımına 9 gol 3 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN