Trabzonspor'un golcü isminden tepki toplayan paylaşım! Rakip takımı karıştırdı...

Trabzonspor'un golcü isminden tepki toplayan paylaşım! Rakip takımı karıştırdı...

Bu akşam deplasmanda Alanyaspor'un konuğu olacak Trabzonspor'da takımın yıldız ismi tepki toplayan bir paylaşıma imza attı. Yıldız futbolcu gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Trabzonspor, bu akşam Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda kümede kalma savaşı veren Alanyaspor'un konuğu olacak. Zorlu karşılaşmaya saatler kala bordo-mavili ekibin yıldız ismi tepki toplayan bir paylaşıma imza attı. Yıldız futbolcu, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı.

Son haftalarda çıkışa geçen Trabzonspor, bu akşam Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'u konuk edecek. Akdeniz ekibinin evinde oynanacak karşılaşma öncesinde Trabzonspor'un Fildişili golcüsü Nicolas Pépé, tepki toplayan bir paylaşıma imza attı.

Bordo-mavili ekibin Fildişili yıldızı, Alanyaspor maçı için sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda tepki toplayan bir hataya imza attı.

28 yaşındaki golcü futbolcu, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda 28 Aralık'ta Başakşehir ile oynanan karşılaşma için hazırlanan görsele yer verdi. Yıldız futbolcu, gelen tepkilerin ardından paylaşımını silerek yeni bir paylaşıma imza attı.

İşte Pepe'nin tepki toplayan o paylaşımı ve yeni paylaşımı...

gh1e7pjxsaaediu.jpg

gh1fuyzwaaaiym9.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN