Uğur Demirok'un retinasında yırtık tespit edildi

Uğur Demirok'un retinasında yırtık tespit edildi

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK ile Eyüpspor arasında oynanan karşılaşmada ortalık karıştı. İlk yarının son dakikalarında ev sahibi ekibin taraftarlarından sahaya yabancı cisimler atıldı. Cisimlerden bir tanesi gözüne isabet eden Uğur Demirok'un retinasında yırtık tespit edildi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma Eyüpspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam ederken; ilk yarının sonlarına doğru ortalık karıştı.

gh1mlrhwmaaggqp.jpeg

İlk yarının uzatma dakikalarında Bodrumspor'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir kırmızı kart gördü ve bunun ardından sinirler gerildi. Ev sahibini destekleyen taraftarlar, sahaya yabancı maddeler attı. Sahaya atılan yabancı maddelerden biri Uğur Demirok'un yüzüne isabet etti. Uğur Demirok, ambulans ile sahayı terk etti. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a da isabet eden bir yabancı madde oldu.

Bodrumspor-Eyüpspor maçında gözüne yabancı madde isabet eden ve hastaneye kaldırılan Uğur Demirok'un son durumu netleşti. Gazeteci Senad Ok'un haberine göre;

- Retinasında yırtık tespit edildi
- Doktorlar gözündeki ödemin inmesini bekliyor
- Ödemin inmemesi durumunda ameliyatla yırtık kapatılmaya çalışılacak
- Bu durumun ilerleyen yaşlarda Uğur Demirok'un gözünde bulanık görme küçük bir görme kaybına yol açma ihtimali söz konusu
- Şu an antrenmana çıkmıyor
- Uğur Demirok ameliyat olması halinde sahalardan 1 ay uzak kalacak
- Doktorlar çarşamba günü gözündeki ödemin son durumuna bakacak.

Eyüpspor, deplasmanda Bodrumspor'u 1-0 mağlup ederek en yakın takipçisi Göztepe'nin 9 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN