Uğur Dündar'dan 'Putin' tepkisi: Taraftara ve camiaya mal edilmemeli

Uğur Dündar'dan 'Putin' tepkisi: Taraftara ve camiaya mal edilmemeli

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli ekibin evinde konuk ettiği Dinamo Kiev karşılaşmasında UEFA'nın soruşturma başlattığı "Putin" tezahüratlarının Fenerbahçe camiasına mal edilmemesi gerektiğini belirterek "Putin tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya mâl etme çabası da o tezahürat kadar çirkin!" diye konuştu.

UEFA Disiplin Komitesi, Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçındaki ‘Vladimir Putin' tezahüratları soruşturulma başlatıldığını duyurdu.

UEFA'dan yapılan açıklamada " 2022/23 UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda, Fenerbahçe SK ile Fenerbahçe SK arasındaki rövanş maçında Fenerbahçe taraftarlarının uygunsuz davranışlarıyla ilgili olarak bir disiplin soruşturması yürütecektir" ifadelerine yer verildi.

UĞUR DÜNDAR'DAN AÇIKLAMA: CAMİAYA MAL EDİLEMEZ

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sarı-lacivertli ekibin evinde konuk ettiği Dinamo Kiev karşılaşmasında UEFA'nın soruşturma başlattığı "Putin" tezahüratlarının Fenerbahçe camiasına mal edilmemesi gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Dündar, Rusya Devlet Başkanı Putin lehine yapılan tezahüratları "çirkin" olarak tanımladı.

Dündar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Vladimir Putin tezahüratı tabii ki çirkin ve kabul edilemez. Ancak bir grubun anlık tepkisini tüm taraftara ve camiaya mâl etme çabası da o tezahürat kadar çirkin!..”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN