Uğurcan Çakır'dan canlı yayında veda gibi açıklama! Yollar ayrılıyor....

Uğurcan Çakır'dan canlı yayında veda gibi açıklama! Yollar ayrılıyor....

Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu Beşiktaş'a kaybeden Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın açıklamaları özellikle sosyal medyaya damga vurdu. Milli eldivenin sezon sonunda bordo-mavili ekibe veda etmesi bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 3-2 mağlup olarak sezonu kupasız tamamlayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip karşısında alınan yenilgi sonrasında teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımdaki geleceği tartışma konusu olurken takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın veda niteliği taşıyan açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan final maçında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da takım kaptanı Uğurcan Çakır, karşılaşmanın ardından dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini vurgulayan milli eldiven, "Üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Trabzonspor büyük kulüp. Biz Trabzonspor'u kupalar için sevmedik. Bizim için kahraman gibi. Bu camia zaten daha çok kupalar kazanacaktır. Ben olsam da, olmasam da." diye konuştu.

Tecrübeli file bekçisinin bu açıklamaları 'veda sinyali' olarak yorumlandı. Milli eldivenin sezon sonunda resmi olarak Trabzonspor'dan ayrılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN