Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı tamamlandı

Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kocaeli Dağ Bisikleti Kupası Yarışları kıyasıya mücadeleyle sona erdi. Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen yarışlarda Türkiye genelinden 36 kulüpten 152 sporcu mücadele etti. Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından akredite edilen yarışlarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yarışları'na ev sahipliği yaptı. Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen yarışlarda Türkiye genelinden 36 kulüpten 152 sporcu mücadele etti. Bisikletçiler, yağmura rağmen zorlu etapları tamamlamak için iki özel parkurda pedal çevirdi.

4-001.jpg

42 SPORCU TOPLAM 4 KATEOGORİDE YARIŞTI

Uluslararası yarışlarda 42 sporcu, toplam 4 kategoride uluslararası geçerliliği olan puanları ve kupayı almak için yarıştı. Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) akredite ettiği yarışlar, 2024 Paris Olimpiyatları'na puan veriyor ve dereceye giren sporcular Türkiye'yi ilk defa bu kategorilerde uluslararası arenada temsil edecek.

3-002.jpg

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yarışlar kıyasıya mücadeleyle sona erdi ve dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin UCI ile iş birliği yaparak düzenlediği organizasyon, bisiklet sporunun Türkiye'deki gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN