Yıldız futbolcu Fenerbahçe'den resmen ayrıldı! Taraftarlar endişeli: Mert Hakan Yandaş'a kaldık!

Yıldız futbolcu Fenerbahçe'den resmen ayrıldı! Taraftarlar endişeli: Mert Hakan Yandaş'a kaldık!

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Samet Akayın ve Umut Nayır ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha vedalaşıyor. Kanarya'daki bu ayrılık taraftarların tepkisini çekti.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Bu ayrılık sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekerken 'Mert Hakan Yandaş'a kaldık' yorumlarına neden oldu.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna aktan Umut Nayır ve Samet Akaydın ile ise yollarını ayıran Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha vedalaşıyor.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kanarya'nın Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile anlaşmaya vardı. İspanyol ekibinin 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı öğrenildi.

İspanyol ekibiyle anlaşmaya varan tecrübeli orta saha oyuncusunun Fenerbahçe'den ayrıldığı öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Portekizli orta saha oyuncusu bu sezon 18 maçta görev alırken takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu. Portekizli futbolcunun takımdan ayrılması sarı-lacivertli taraftarlarda 'Mert Hakan Yandaş'a kaldık' yorumlarına neden oldu.Miguel Crespo - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

2021 yılında Portekiz ekibi Estoril'den 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle takıma katılan tecrübeli futbolcu, bugüne dek Fenerbahçe forması altında toplamda 80 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 7 asiste imza attı.

Kanarya'nın ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN