Yusuf Yazıcı Lille'e veda ediyor: Yeni durağı belli oldu! Herkesi şaşırtan anlaşma...

Yusuf Yazıcı Lille'e veda ediyor: Yeni durağı belli oldu! Herkesi şaşırtan anlaşma...

Lille forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu. Milli yıldız herkesi şaşırtan bir anlaşmaya imza attı.

Fransız ekibi Lille formasını terleten milli yıldız Yusuf Yazıcı, sezon sonunda Fransız ekibine veda etmeye hazırlanıyor. Yıldız orta saha oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Türkiye'ye dönme kararı aldı.

2019-2020 sezonunun yaz transfer döneminde 18.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'dan ayrılarak Fransız ekibi Lille'e transfer olan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan milli yıldız, gelecek sezon için Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un ara transfer döneminin son günlerinde Fransa'ya gittiği ve burada milli yıldız ile masaya oturduğu öğrenildi. Timur'un milli yıldız ile gelecek sezon iççin el sıkıştığı öne sürüldü.

Bu sezon Fransız ekibinde 30 karşılaşmada görev alan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda takımına 10 gol 3 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Milli yıldız geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor formasını terletmiş ve sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız ekibine geri dönmüştü.

Lille forması altında toplamda 123 karşılaşmada görev alan orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda Fransız ekibi adına 27 gol 14 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN