"Yuvama dönüyorum" demişti! Alex de Souza'nın paylaşımındaki sır perdesi aralandı: Türkiye'ye geliş nedeni herkesi şaşırttı

"Yuvama dönüyorum" demişti! Alex de Souza'nın paylaşımındaki sır perdesi aralandı: Türkiye'ye geliş nedeni herkesi şaşırttı

2012 yılında Fenerbahçe'den ayrılan sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı efsanesi Alex, geçtiğimiz günlerde "Yuvama dönüyorum" paylaşımına imza atarak taraftarları heyecanlandırmıştı. Alex'in paylaşımının arkasındaki sır perdesi aralandı.

2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten 2012-2013 sezonunda dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman ile yaşadığı problemler nedeniyle sözleşmesi feshedilen Alex de Souza, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Türkiye'ye döneceğini açıklamıştı. Bu paylaşım sonrasında Brezilyalı futbol adamının sarı-lacivertli ekibe imza atacağı düşünülürken Alex'in Türkiye'ye geliş sebebi herkesi şaşırttı.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Türk bayrağı ile "Yuvama dönüyorum." paylaşımına imza atması sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırmış, Brezilyalı futbol adamının paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni almıştı.

Fenerbahçe efsanesi Alex De Souza antrenör oldu! Alex De ...

SIR PERDESİ ARALANDI

Alex'in Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un yardımcısı olarak Fenerbahçe'nin teknik ekibine katılacağı iddia edilirken Brezilyalı efsane ismin Türkiye'ye geliş nedeni herkesi şaşırttı. Alex'in paylaşımının arkasındaki sır perdesi aralandı.

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım: "Yuvama dönüyorum" Alex Fenerbahçe'ye mi geliyor? - Spor Haberleri

GELİŞ AMACI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'ye transferinde büyük rol oynayan sarı-lacivertlilerin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, Brezilyalı ismin yaptığı paylaşım hakkında Radyogol'e konuştu. Kutlualp yaptığı açıklamada, "Alex ile yazıştım hayırlı olsun dedim. 'Yok yahu' dedi. Bir reklam işi için ziyaret edecekmiş." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı teknik adamın Türkiye'ye reklam çekimi için gelecek olması sarı-lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım: "Yuvama dönüyorum" Alex Fenerbahçe'ye mi geliyor? - Spor Haberleri

Futbolculuk kariyerini 2015 yılında Coritiba'da noktalayan Alex, 2020 ile 2022 yılları arasında Sao Paulo B takımını çalıştırarak teknik direktörlüğe adım atmış ve geçtiğimiz haftalarda ise Brezilya Serie B ekibi Avai'de teknik direktörlük görevine getirilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN