Sur şehidi Uzman Çavuş Osman Ateş'in acı haberi Tokat'taki babaevine ulaştı

Sur şehidi Uzman Çavuş Osman Ateş'in acı haberi Tokat'taki babaevine ulaştı

Diyarbakır Sur'da terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in Tokat'taki ailesine acı haber ulaştı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Ateş'in Tokat'taki ailesine şehadet haberi verildi.

Şehit acısı Tokat'a düştü

Oğullarının şehit olduğu haberi, annesi Resmiye ve babası Mustafa Ateş'e, Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köydeki evlerine giden Mersin Garnizon Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. Acı haber üzerine şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Tokat Valisi Cevdet Can ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan şehidin ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Şehidin halası Zeynep Aslan da acı haber üzerine ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Şehidin 3 kardeşi olduğu belirtildi. 

TOKAT/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN