Survivor 2023 yarışmacısından kötü haber! Çığlık çığlığa kalmıştı: Bir daha adaya dönemedi!

Survivor 2023 yarışmacısından kötü haber! Çığlık çığlığa kalmıştı: Bir daha adaya dönemedi!

Survivor yarışması tüm hızıyla devam ederken geçtiğimiz bölümlerde resmen yürekler ağza geldi. Gönüllüler takımında yer alan Kardelen'in dokunulmazlık oyunun da yaşadığı sakatlık korkuturken yarışmacının akıbeti belli oldu. Acun Ilıcalı, Kardelen Kalender'in sağlık durumunu açıkladı.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması olan Survivor 2023'de sık sık yaşanan sakatlıklar korkuturken Kardelen'in havuz oyununda yaşadığı durum merak konusu olurken izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Kardelen Kalender Survivor'dan elendi mi? Survivor Kardelen'in sağık durumu nasıl? İşte detaylar...

Survivor'da ödül kazanmak için canla başla mücadele eden yarışmacılar zorlu şartlarda yarışırken geçtiğimiz günlerde dokunulmazlık oyunu için havuz üzerine kurulan ağaca tırmanarak bayrak toplanması istendi. Gönüllüler takımında Kardelen, ağaca tırmanırken sakatlandı. Dizinin döndüğünü duyuran yarışmacı acı içinde kıvranırken kendini havuza bıraktı. Ekip tarafından anında müdahale edilerek havuzdan çıkartılan Kardelen, ambulans ile hastaneye tedavi için götürüldü. Bunun üzerine Kardelen'in yarışmaya devam edip edemeyeceği ise merak konusu oldu.

survivor kardelen

Acun Ilıcalı, konu hakkında açıklamalarını yaparken Kardelen'in durumuna dair bilgiyi alıp karar vermek için doktordan haber beklediklerini açıkladı. Yarın oynanacak açık artırma oyununda Kardelen'in de görüleceğini fakat bu oyunun önceden çekildiğinin bilgisi verildi.

KARDELEN İÇİN SON KARAR

Acun Ilıcalı, doktordan gelen karar üzerine Kardelen'in artık yarışmaya veda ederken devam edemeyeceğini açıkladı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN