Survivor Barış kimdir? Survivor Barış kaç yaşında ve nereli? (Barış Murat Yağcı’nın biyografisi)

Survivor Barış kimdir? Survivor Barış kaç yaşında ve nereli? (Barış Murat Yağcı’nın biyografisi)

Survivor 2020 yarışmasının en dikkat çeken isimleri arasında yer alan ‘’Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir ve ne iş yapıyor?’’ soruları gündem oldu. Survivor Barış Murat Yağcı’nın boyu da yarışmada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Survivor Barış Murat Yağcı, hayat hikayesi boyunca birçok başarılı işe imza atmış önemli bir isimdir. Survivor’daki performansıyla izleyicilerin sevgisini kazanan Barış Murat Yağcı, Survivor’dan elenen yarışmacılarla yüzleştiği programda Aycan’ın sorusuyla şoke oldu. Aycan’a sosyal medyada da tepkiler yükselirken; Acun Ilıcalı da olaya müdahale etti.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Survivor Barış Murat Yağcı, İzmir’de 1991 yılında doğdu. Lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlayan Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde ikinci kez okudu.

88 kilo olan Barış Murat Yağcı’nın boyu 1,92’dir. Efes Pilsen Spor Klübü’nde profesyonel olarak basketbol oynayan Barış Murat Yağcı, yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından basketbol yaşamına veda ederek, modelliğe başladı.

BARIŞ MURAT YAĞCI'NIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Düzgün fiziği, güler yüzü ve yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisi olan Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve birinci seçilmiştir. Barış Murat Yağcı’nın bu başarısı, yapımcıların gözünden kaçmadı. Oyunculuk eğitimi almaya başlayan Barış Murat Yağcı, “Kocamın Ailesi” dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı.

Ardından Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterine hayat veren Barış Murat Yağcı, en son ‘’Şevkat Yerimdar’’ dizisinde canlandırdığı ‘’Bora’’ karakteriyle de genç kızların sevgilisi olmuştur.

AYCAN’DAN BARIŞ’A ŞOKE EDEN SORU

Eleme gecesinde daha önce yarışmadan elenen Evrim, Aycan, Sercan ve Nisa gibi birçok yarışmacı programa canlı olarak bağlandı. Gergin anların yaşandığı yüzleşmede Survivor Barış Murat Yağcı’ya Aycan tarafından yöneltilen bir soru, şok etkisi yarattı. Aycan, Barış’a, ‘’Yemeklerde yanıma oturuyordun, yemek sonrası yüzüme karşı geyiriyordun. Bunu gerçekten merak ediyorum. Bilerek mi yapıyordun?’’ sorusunun ardından TV8’in patronu Acun Ilıcalı'dan müdahale geldi. Acun Ilıcalı Aycan’a, canlı yayına çıkmanın riskli bir iş olduğunu söyleyerek, soru sırasını Elif’e vermeyi teklif etti.

Sosyal medyada Aycan’a yönelik tepkiler çığ gibi büyürken, Survivor Panaroma sunucusu Hakan Hatipoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden Aycan’a tepki göstererek, ‘’İyi ki Elif var, neyse ki biraz toparladı ortamı’’ şeklinde paylaşımda bulundu.

Survivor’da en son Berkan Karabulut elenmiş ve Barış Murat Yağcı, Cemal Can Cansever ve Yasin Obuz 13-14 Temmuz’da yapılacak finalde yarışacak isimler olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN