Survivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte hayat hikâyesi

Survivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte hayat hikâyesi

‘Galatasaray'da şampiyon oldum. Sıra Survivor’da’ diyerek şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Barış Özbek, Almanya’da doğup büyüdü. Futbol kariyerini Karagümrük’te şampiyonlukla noktalayan Barış Özbek, eşiyle birlikte sade bir hayat yaşıyor.

Survivor’da en iddialı yarışmacılar arasında gösterilen Barış Özbek, eşiyle evlenmeden önce aldığı lüks hediye ile çok konuşulmuştu. Eşi Minecan Beyazadam’la çok mutlu olduğunu kaydeden Barış Özbek, her alanda şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.

BARIŞ ÖZBEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

14 Eylül 1986’da Almanya’nın Castrop-Rauxel kentinde doğan Barış Özbek, futbola BG Schwerin altyapısında başladı. 2003-2004 yıllarında Tus Hordel'de top koşturmasının ardından 2005’te Rot-Weiss Essen altyapısına geçen Barış Özbek, 2 yıl boyunca A takım forması giydi.

39 maçta 1 gol atan Barış Özbek, 2007-2008’de takım arkadaşı Serkan Çalık’la beraber Galatasaray'a transfer oldu. 2007-2008 sezonunda, Karl-Heinz Feldkamp’la tekrardan yapılanan sarı-kırmızılı takımın ilk transferlerinden olan Barış Özbek, orta sahanın ortasında, sağ kanatta ve bazen de sağ bekte oynadı.

survivor-baris-ozbek-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-iste-hayat-hikayesi.jpg

Almanya Yerel Ligi ekiplerinden Rot-Weiss Essen'de oynayan, aynı anda Almanya 21 yaş altı millî futbol takımında da 16 kez forma şansı bulan Barış Özbek’in özellikleri Feldkamp'ın sisteminde kilit rol oynamasına neden oldu. 2011-12, 2012-2013 sezonunda Trabzonspor forması giyen Barış Özbek, Almanyada kendi kendine yaptığı antrenmanda sağ diz iç çapraz bağları kopunca 6 ay sahalardan uzak kaldı.

Sakatlığının ardından Trabzonspor’da aradığı şansı bulamayan Barış Özbek, Union Berlin'e imza attı. 2015’te de Kayserispor’la anlaşan Barış Özbek, 1 sene sonra tekrardan Almanya'ya geri dönerek Duisburg'la anlaştı. En son 2019’da Karagümrük'e imza attıktan sonra 2020’de de ayrılan Barış Özbek, futbol kariyerini noktaladı.

Kariyeri boyunca 353 maça çıkan Barış Özbek, oynadığı takımlarında toplamda 20 gol 28 asist katkı verdi.

BARIŞ ÖZBEK EVLİ Mİ?

Barış Özbek, uzun süredir birlikte olduğu Minecan Beyazadam'la, 2012’de Kandilli'deki Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen törenle dünya evine girmişti. Törene, dönemin Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Yılmaz Vural, Galatasaray'ın eski Başkanı Adnan Sezgin, eski Teknik Direktörlerden Feldkamp ve çok sayıda davetli futbolcu katıldı.

Törende çiftin Barış Özbek-Minecan Bayazadam’ın nikahının kıyılması ile beraber atılan hava-i fişekler gökyüzünde renkli görüntülere sahne olmuştu.

survivor-baris-ozbek-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-iste-hayat-hikayesii.jpg

En mutlu gününü yaşadığını ifade eden Barış Özbek, bu duygunun anlatılamayacağını vurgulamıştı.

Barış Özbek’in eşi Minecan Beyazadam da mutlu ve çok heyecanlı olduklarını beyan etmişti.

EVLENMEDEN ÖNCE 650 BİN DOLARLIK HEDİYE ALMIŞTI

Barış Özbek, düğünden önce müstakbel eşi Minecan’a pahalı bir düğün hediyesi almıştı. Düğün hediyesi olarak müstakbel eşine Porsche Panamera model otomobil alan Barış Özbek’e bu hediye yaklaşık fiyatı 650 bin dolara mal olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN