Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Ünlü iş insanının torunu çıktı

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Ünlü iş insanının torunu çıktı

Ünlü iş insanı Hilmi Kayın’ın torunu olduğu öğrenilen Survivor Yiğit Poyraz’ın babası da Sakarya’da bir yerel televizyonda genel müdürlük yapıyor. Zeki, çevik ve atılgan bir yapıya sahip olan Yiğit Poyraz, ‘Sıkı durun, bu sene Dominik’te ‘Poyraz’ çok sert esecek’ sözleriyle rakiplerine korku salıyor…

Okuduğu okullara da bakıldığında hem çalışkan hem de zeki biri olduğu belirtilen Yiğit Poyraz, Survivor’da özellikle mantık oyunlarında ön planda oluyor. Basketbolcu kimliği nedeniyle de kondisyon açısından da hazır olan Yiğit Poyraz, şampiyonluğu hedefliyor.

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Oğuz-Asiye Poyraz çiftinin ilk çocukları olarak 26 Aralık 1994’de doğan Yiğit Alp Poyraz, Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayatını sürdürdü. İlk ve orta öğrenimini Sakarya ve Bodrum’da bitiren Yiğit Poyraz, 2009’da Robert Kolej’i yatılı kazandı. 


İstanbul’a taşınan Yiğit Poyraz, 2015’te Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 yıl Avusturya’da Sydney Uni’de exchange programıyla eğitim alan Yiğit Poyraz, 8 yaşından beri basketbol oynuyor. 

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ NE İŞ YAPIYOR?

Yiğit Poyraz, 2 yıldır da akrabalarıyla beraber Amerikan ve İtalyan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

Sakarya'da bir yerel televizyonda genel müdürlük yapan Oğuz Poyraz'ın oğlu Yiğit Alp Poyraz’ın, ünlü iş insanı Hilmi Kayın’ın torunu olduğu öğrenildi.

survivor-yigit-poyraz-kimdir-kac-yasinda-ve-ne-is-yapiyor-unlu-is-insaninin-torunu-ciktiii.jpg

‘ÇOK ALÇAK GÖNÜLLÜ’

Arkadaşları arasında çok zeki, pratik biri olarak tanınan Yiğit Poyraz, derslerinde her zaman başarılı oldu. Çok alçak gönüllü ve yardımsever olduğu öğrenilen Yiğit Poyraz, yıllardır sporla uğraşıyor.

Yiğit Poyraz’ın bir yakın arkadaşı, ‘Onunla Survivor’a gitmeden önce konuştuk. Gerçekten çok başarılı ve zeki biridir. Ailesinin durumunun çok iyi olmasına rağmen o her zaman elde ettiği tüm başarılar kendi başına kazanmıştır. Survivor’a da şampiyonluk için gittiğini söyledi. Yiğit’in şampiyon olacağına inanıyorum’ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN