Survivor Steven nereli ve kaç yaşında? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor Steven nereli ve kaç yaşında? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Steven Salam, sıcak kanlı, yardım sever, girişken ve iyi kalpli olmasının yanı sıra, hırsı, azmi ve başarı isteğiyle iddialı isimler arasında yer alıyor. Manisa’ya okumaya gelen Steven Salam, Survivor’ın neşe kaynağı olacak.

Espirileri, güleç yüzü ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Survivor Steven Salam, ‘Tek hedefim var ve ona ulaşmaya gidiyorum’ diyerek, şampiyonluğu hedeflediğini vurguladı. TV8’in fenomen yarışması Survivor’da yarışan Steven Salam’ı arkadaşları anlattı…

STEVEN SALAM KİMDİR?


Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011 yılında Türkiye’ye gelen ve lise ile üniversiteyi Türkiye’de okuyan Steven Salam, 2019 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

STEVEN SALAM NE İŞ YAPIYOR?

2020’de şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkmayı başaran Steven Salam, İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynuyor. Survivor Steven Salam, 'Tek hedefim var ve ona ulaşmaya gidiyorum' diyerek, yarışmada iddialı olduğunu söylüyor.

STEVEN SALAM'IN INSTAGRAM ADRESİ

steven_salam kullanıcı adıyla Instagram'da yer alan Stevan Salam, gezmeyi, eğlenmeyi, arkadaşlarıyla birlikte fotoğraf çektirmeyi çok seviyor. Steven Salam çektirdiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunuyor.

survivor-steven-nereli-ve-kac-yasinda-hayat-hikayesi-nedirrrrr.jpg

‘ÇOK SICAKKANLI BİRİSİ’

Yakın arkadaşları, Steven Salam’ın sevecen, sıcak kanlı ve çok yardım sever olduğunu söylüyor. Sempatik tavırlı, dost canlısı, sürekli espirili olan Steven Salam’ın çok iyi kalpli olduğunu söyleyen arkadaşları, ‘Steven gerçekten çok iyi biridir. Ailesinin bırakıp çok uzaklardan buraya okumaya gelmiş. Ancak Türkiye’yi anavatanı olarak görüyor. Türk mutfağını ve Türk insanlarını çok seviyor. Ailesini özlemesine rağmen Türkiye’den bir an olsun ayrılmayı düşünmüyor. Steven her zaman bizlere ülkesinde de adını duyurabilecek önemli başarılara imza atmak istediğini söylüyor. Survivor’a da katılmayı bu yüzden kabul etmiş. Bu şekilde hem adını duyuracağına hem de gelecekte spor alanında elde edeceği başarıları kolay bir şekilde herkes göreceğine inanıyor.’ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN