Survivor Reşat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yirmağa değil Survivor’a gitti

Survivor Reşat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yirmağa değil Survivor’a gitti

‘Yirmağa gideyrum’ repliğiyle ünlenen ve Instagram’da 600 binden fazla takipçisi bulunan Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, çektiği videolarla takipçilerini güldürmeyi başarıyor. Aslen Oflu olan Reşat, Survivor’da hayallerini gerçekleştireceğine inanıyor.

Daha önce de Yarım ile Yamalak ve 61. Bölge gibi filmlerde oynayan Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, sevecen tavırları, güleç yüzüyle kendini sevdiriyor. 2019 yılında çok sevdiği babaannesini kaybeden Survivor Reşat, kahramanı olarak gördüğü babaannesi için büyük başarılar elde etmek istediğini söylüyor.

SULTAN REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

1990’da Trabzon'un Of ilçesinde doğan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, ortaokul ve liseyi Of'ta okudu. 2014’te Ordu Üniversitesi'nden mezun olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, lise bitene dek karate yaptı, ardından vücut geliştirmeye devam etti.

2016’da sosyal medyada, ‘Yirmağa gideyrum’ videosuyla fenomen olan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, uzun zaman özel bir şirkette çalıştı. 

Instagram’da 600 binden fazla takipçisi bulunan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Trabzon’da yaşıyor.

SURVİVOR REŞAT EVLİ Mİ?

Survivor Reşat evli değildir. Annesiyle birlikte çekildiği bir videosunu paylaşan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, annesinin kendisine sürekli evlenmesi için baskı kurduğunu ifade ederek, henüz evlilik için erken olduğunu söyledi. Reşat’ın bir sevgilisi olup olmadığı da bilinmiyor.

SURVİVOR REŞAT’DAN İDDİALI PAYLAŞIM

Survivor Reşat, 'Daha önce Karadeniz fırtınası görmeyenler, Survivor'da beni seyretsinler, Bu sefer yirmağa gitmeyrum, bekle beni Survivor sana geliyorum’ sözlerini söylediği videoyu, ‘Yaklaşık 6 aydır sosyal medya platformlarından uzağım. Beni yakından takip edenlerin bildiği üzere bir hedefim vardı ve bugün itibariyle bu hedefimi gerçekleştirmek için uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Bu yolculukta dualarınızı ve desteklerinize bekliyor, hepinize çok teşekkür ediyorum’ yorumuyla paylaştı.

ÇOK SEVDİĞİ BABAANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 10 Haziran 2019’da çok sevdiği babaannesi Gülsüm Hacıahmetoğlu’nu kaybetti. Babaannesiyle birlikte çektiği videolarda büyük beğeni toplayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, babaannesinin ölümünün ardından, doğduğu gün adını veren kahramanı olarak tanıttığı babaannesini doğduğu günden 3 gün önce kaybettiğini duyurmuştu.

Bundan sonraki hayatında her bir yaş büyüdüğünde hep bir hüzün içerisinde babaannesini hatırlayacağını söyleyen Reşat, babaannesine rahmet diledi.

survivor-resat-kimdir-nereli-ve-kac-yasinda-yirmaga-degil-survivora-gittiiiii.jpg

YARIM İLE YAMALAK FİLMİNDE OYNAMIŞTI

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 17 Ağustos 2018’de Kubilay Yılmaz’ın yönetmendiğinde gösterime giren Yarım ile Yamalak filminde oynamıştı. 

İki yakın arkadaşın birbirinden absürt maceralarını konu edinen Yarım ile Yamalak filminde Erol ile Hayri, birbirinden zıt karakterlerde olan iki arkadaştır. Vurdumduymaz ve yalancı bir insan olan Erol çeşit çeşit sahtekarlıklarla kolay yoldan para bulmak için uğraşır. Erol’un tam tersi olan ve gayet düzgün bir insan olan Hayri de kirasını ödeyemediğinden dolayı evinden atılıyor. 

Dışarıda kalan Hayri, Erol’un yanına yerleşir. Bir taraftan iş ararken diğer taraftan ise arkadaşını idare etmeye çalışan Erol ise bu esnada Leyle’yla tanışıyor. Erol, bir mafya babasının yeğeni olan Leyla’yı görür görmez tutulur. Birçok kişinin çirkin bulduğu Leyla’ya aşık olan Erol, türlü oyunlarla Leyla’yı ayartmaya çalışır. Her şey yoluna girdiği esnada mafya babası Erol ve Hayri’yi kaçırınca işler karışıyor. 

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, Yarım ile Yamalak filminde Selahattin Çakır, Adem Eraydın, Şevki Özcan, Gülnihal Demir, Fatih Doğan gibi isimlerle birlikte oynama fırsatı buldu.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 2015’te yayınlanan 61. Bölge filminde Mahmut Kaldırım, Ömer Özdoğan, Mehmet Hacıahmetoğlu, Kader Cerrah, Adnan Varol ve İsa Olgun gibi isimlerle oynamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN