Survivor Emin Günenç kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor Emin Günenç kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor 2019’da Türkiye-Yunanistan formatında yayınlanan programda da yer alan Emin Günenç, düzgün fiziği ve yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisi hâline geldi. Survivor Emin Günenç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor.

Uzun süre futbol oynadıktan sonra talihsiz bir sakatlık yaşayarak futbolu bırakmak zorunda kalan Emin Günenç, oyunculuk eğitiminin ardından Bir Annenin Günahı ve Ezra dizisinde oynadı. Modellik de yapan Survivor Emin Günenç’in sevgilisinin olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Emin Günenç, 23 Temmuz 1994’te İstanbul’da doğdu. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Emin Günenç, 8 yaşında futbola başladı. 

18 yaşına kadar futbol oynayan ancak sakatlandıktan sonra futbolu bırakmak zorunda kalan Emin Günenç, Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümünde üniversite eğitimini tamamladı. Üniversitenin bitmesinin ardından, Sadri Alışık Kültür Merkezi, Craft Atölye ve Hilal Saral Workshop’ta oyunculuk eğitimi alan Emin Günenç, Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oynadı.

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk kursuna katılmasının arkasından Hilal Saral’dan kamera önü oyunculuk, Craft Atölyeden temel oyunculuk, şan, diksiyon eğitimi aldığını ifade eden Emin Günenç, 2015’te Show TV ekranlarında yayınlanan Ezra dizisinde ve 2016’da çekilen Coca Cola reklamında oynadı.

Futbol oynamayı ve yüzmeyi çok seven Emin Günenç, hiçbir zaman spordan uzak kalmadı. Sporu bir hayat felsefesi ve yaşam tarzı olarak benimseyen Emin Günenç, 6 sene fitness ve 1 senedir de crossfit yaptı. 

Spor yapmayı çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Emin Günenç, sporun fiziken ve ruhen kendisine çok iyi geldiğini aktararak, hiçbir zaman evde oturarak veya bir odada çalışarak zamanını geçirmeyi düşünmediğini ve monoton bir hayatı tercih etmediğini anlattı. Bu yaşam stilinin kendisine göre olmadığını ve hayat boyu hep hareketli olduğunu belirten Emin Günenç, oyuncu olmak için hedeflerine yürüyerek değil, koşarak gitmek istediğini açıkladı.

survivor-emin-gunenc-kimdir-kac-yasinda-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedir.jpg

EMİN GÜNENÇ EVLİ Mİ, SEVGİLİSİ VAR MI?

Bekar olduğu öğrenilen Emin Günenç’in sevgilisi olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak Instagram hesabından yaptığı paylaşımların büyük bölümünde yalnız olduğu görülen Emin Günenç’in sevgilisinin de olmadığı düşünülüyor…

survivor-emin-gunenc-kimdir-kac-yasinda-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedirrr.jpeg

OYUNCU OLMAK İSTİYOR

Spordan asla vazgeçmediğini aktaran Emin Günenç, profesyonel olarak modellik yapıyor. Oğlak burcu olduğu öğrenilen Emin Günenç, oyuncu olmak istiyor.

2019’da katıldığı Survivor’dan birinci olmak istediğini ancak Survivor’da yarışmanın zor olduğunu paylaşan Emin Günenç, isteyen ve hırslı olan herkesin her şeyi başarabileceğine inancının tam olduğunu kaydederek, zekâsına ve kondisyonuna güvendiğini açıklamıştı. Kendisini bir Survivor olarak gördüğünü belirten Emin Günenç, yarışlarda takım arkadaşlarının başarısız olmasının gerginlik yaratacağını söylemişti.

Takım hâlinde hareket etmek istediğini ve kazanmak istediğini söyleyen Emin Günenç, başaracağını açıklamıştı.

survivor-emin-gunenc-kimdir-kac-yasinda-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedirrrr.jpg

SURVİVOR EMİN GÜNENÇ’İN INSTAGRAM HESABI


emingunenc Instagram hesabını kullanan Emin Günenç, yüzmeyi, spor yapmayı, gezmeyi çok seviyor. Kendisine ait fotoğrafları Instagram'dan paylaşan Emin Günenç, gittiği yerlerdeki güzel anılarını da ölümsüzleştirerek, çektirdiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunuyor. 

Modellik de yapan Emin Günenç, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafına, ’En yükseğe ulaşamayabilirsiniz ama yaptığınız işi aşkla yaparsanız, zengin veya ünlü olmaktan çok daha fazla mutlu olursunuz' notunu düşmüş…

survivor-emin-gunenc-kimdir-kac-yasinda-ve-ne-is-yapiyor-hayat-hikayesi-nedirrrrr.jpg

EMİN GÜNENÇ, SURVİVOR 2019'A KATILMADAN ÖNCE ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN