Survivor Uğurtan kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Uğurtan Dora evli mi?

Survivor Uğurtan kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Uğurtan Dora evli mi?

Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunan Uğurtan Dora’nın hayat hikâyesine dair pek bir bilgi bulunmasa da İstanbul’da doğduğu biliniyor. Evli olup olmadığı ya da sevgilisinin olup olmadığı da bilinmeyen Uğurtan Dora, birçok spor dallarıyla uğraştı.

Jimnastik, sutopu, fitness ve kürek sporları ile uğraşan Uğurtan Dora, lisanslı basketbolculuk da yaptı. Birçok dış ülkelerde bakanlar kurulu adına tercümanlık da yapan Uğurtan Dora, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

SURVİVOR 2021 GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA YER ALIYOR

Survivor Uğurtan Dora, yarışmada gönüllüler takımında yarışıyor. Uğurtan Dora, Survivor’da Emin, Sancakay, Milli güreşçi Reşit Karabacak'ın oğlu Yunus Emre, Hanzade, Poyraz, İlayda Şeker, Ayşe Reşat, Sena, Staven ve Aleyna ile birlikte gönüllüler takımında yer aldı.

SURVİVOR UĞURTAN DORA KİMDİR?

7 Kasım 1984’te İstanbul’un Şişli ilçesinde doğan Uğurtan Dora, 2000 yılında Saint Benoit Fransız lisesi ortaokulundan mezun olduktan sonra 2004 yılında da Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdi. Sonrasında Dokuz eylül iktisat bölümünü kazanan Uğurtan Dora, jimnastik, sutopu, basketbol, kürek ve fitness sporuyla ilgilendi.

UĞURTAN DORA NE İŞ YAPIYOR?

ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı bir şekilde basketbol oynayan Uğurtan Dora, Cezayir, Fas, İran ve Tunus’ta IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı.

2013-2018 yıllarında Yves Rocher’da yöneticilik yapan Uğurtan Dora, 2000’den beri 50’dan fazla reklamda oynadı.

UĞURTAN DORA EVLİ Mİ?

Uğur Dora’nın evli olup olmadığı ya da sevgilisinin olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor.

survivor-ugurtan-kimdir-kac-yasinda-ve-ne-is-yapiyor-ugurtan-dora-evli-mi-1.png

UĞURTAN DORA’NIN INSTAGRAM HESABI

ugurtandora Instagram hesabını kullanan Uğurtan Dora, gezmeyi, arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeyi, çok seviyor. Uğur Dora, özel yaşamının fotoğraflarını da Instagram hesabından paylaşarak, takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Survivor Sancakay kimdir, nerelidir ve evli mi? Sancakay ne demek?Survivor Sancakay kimdir, nerelidir ve evli mi? Sancakay ne demek?Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?Survivor Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN