Survivor Sancakay kimdir, nerelidir ve evli mi? Sancakay ne demek?

Survivor Sancakay kimdir, nerelidir ve evli mi? Sancakay ne demek?

Turuncu, bebek mavisi ve bordo renklerini çok sevdiğini söyleyen Survivor Sancakay, kova burcudur. Disiplinli kararlı ve inatçı olduğunu söyleyen Survivor Sancakay, sancakay8 Instagram hesabını kullanıyor.

Aslen Rizeli olan ve Rize’de ve İzmir’de yaşayan Survivor Sancakayın, deneyimli teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olduğu öğrenildi. Çok neşeli, bir o kadar da hırslı olduğunu kaydeden Survivor Sancakay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Öte yandan Sancakay, isminin anlamını da açıkladı...

Survivor Sancakay Ilım'ın sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor. Güzelliği, neşeli tavırları, düzgün fiziğiyle dikkat çeken Sancakay Ilım, dayısı Ünal Karaman için, 'O benim her şeyim, idolüm.' ifadelerini kullanıyor.

SURVİVOR SANCAKAY KİMDİR?

30 Ocak 1997’de İstanbul’da doğan Sancakay Ilım Morgül, Survivor 2021 gönüllüler takımında yer aldı. İzmir ve Rize’de büyüyen Survivor Sancakay, spor hayatına ritmik jimnastikle başladı. 

Lise üçüncü sınıfa dek İzmir’de okuyan Survivor Sancakay, futbol kariyerine futsalla başladı. Ardından yeşil sahalarda top koşturan Survivor Sancakay, lise son sınıfta Rizespor’a transfer oldu.

Liseyi burada bitiren Survivor Sancakay, futbol kariyerini sürdürürken, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde 2 yıllık Rus dili edebiyatı bölümünü yarıda bıraktı. Türkçe dışında Ingilizce ve Rusça da bilen Survivor Sancakay, konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girdi. 

Bundan sonra ise İstanbul’a taşınan ve lisans eğitiminin dördüncü sınıfında okuyan Survivor Sancakay, 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadı.

5 sene boyunca Hayal Kahvesi’nde vokal olarak sahne alan Survivor Sancakay, hem kendi bestelerini seslendiriyor hem de gitar çalıyor.

SANCAKAY NE DEMEK, İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Sancakay, Türk bayrağı demektir. Mızrak ya da mızrağa takılan bayrak anlamına gelen Sancakay, Türkçe sanç-mak fiilinden türedi. Sencer ve Sancar isimleri de Sancak'la aynı kökenden gelir. Ay da bir gök cimi anlamını taşıdığı gibi zamanı da belirtir.

Ay ise sancak gibi Türkçedir. İkisi de bir araya geldiğinde bayrağın sancağa takılması anlamını taşıyor. Çünkü ay Türk bayrağının yıldızla birlikte önemli bir parçasıdır. Sancakay, hem kız ismi hem de erkek ismi olarak da kullanılıyor.

SURVİVOR SANCAKAY EVLİ Mİ?

Survivor Sancakay Ilım Morgül, evli değildir ve sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor…

survivor-sancakay-kimdir-nerelidir-ve-evli-mi-sancakay-ne-demek.png

SURVİVOR SANCAKAY HANGİ TAKIMDA OYNADI?

Futbolcu olan Survivor Sancakay Rizespor'da oynadı.

SURVİVOR SANCAKAY, ÜNAL KARAMAN’LA AKRABA MI?

Survivor Sancakay'ın Trabzonspor'un eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Ünal Karaman'ın yeğeni olduğu öğrenildi.

SANCAKAY ILIM MORGÜL’ÜN HAYAT HİKÂYESİ

Hayali kurmak, hedefi belirlemek ve bunu gerçekleştirmek üzerine bir hayat felsefesi bulunduğunu ifade eden Survivor Sancakay, 5 erkeğin arasında büyüdüğünü ve en çok da futbol oynadıklarını belirterek, o yaşlardan başlayarak okulda da erkek arkadaşlarıyla futbol oynadığını söyledi. Dayısı Ünal Karaman'ı idol olarak aldığını kaydeden Sancakay, konservatuvar okumayı çok istediğini hatta en büyük hayalinin bu olduğunu anlatarak, futbolu bundan dolayı bırakmak zorunda kaldığını aktardı.

Küçüklüğünden beri tiyatroya karşı ilgisi olduğunu ve okurken de tiyatro bölümlerinde yer aldığını anlatan Sancakay, eskiden beri herkesin taklidini yaptığını vurgulayarak, tiyatro okumaya karar verdiğini anlattı. Tiyatro bölümünü seçmesinde ailesinin kendisini desteklediğini kaydeden Sancakay, Sadık Şendil'in Yedi Kocalı Hürmüz oyunununda Hürmüz'ün tiradını oynadığını ifade ederek,William Shakespeare'in Hamlet oyununda Ophelia tiradını oynadığını açıkladı.

Üniversitenin ardından YouTube’a içerik çekmeyi istediğini belirten Sancakay, ‘Tiyatro okumasan ne olmak isterdin?’ sorusuna, ‘’Futbol antrenörü olmak isterdim’’ cevabını verdi.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN