Survivor Hanzade kimdir, nerelidir ve evli mi? İşte hayat hikâyesi

Survivor Hanzade kimdir, nerelidir ve evli mi? İşte hayat hikâyesi

İlk etapta Var Mısın Yok Musun? yarışmasıyla tanınan, ardından da Acun Ilıcalı’nın teklifiyle asistan olarak çalışan ve sonrasında sunuculuk yapmaya başlayan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, Survivor 2021 kadrosunda yer aldı.

Acun Ilıcalı’nın hayatında önemli bir yeri olduğunu kaydeden Survivor Hanzade Durmuş Ofluoğlu, bir dönem Survivor’da sunuculuk da yaptı. Üniversiteden tanıştığı Saygun Ofluoğlu’yla evlenen Hanzade Durmuş Ofluoğlu, çocuk sahibi olmak istediğini belirtti.

SURVİVOR HANZADE DURMUŞ OFLUOĞLU KİMDİR?

1988’de İstanbul'da doğan ve aslen İzmirli olan Survivor Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. Ardından Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Hanzade, Acun Ilıcalı’nın Show TV ekranlarında sunduğu, ‘Var mısın? Yok Musun?' adlı yarışmayla adını duyurmayı başardı.

Yarışmanın ardından Acun Ilıcalı’nın teklifiyle Acun Medya bünyesinde çalışmaya başlayan Hanzade, 2010’da Acun Medya tarafından hazırlanan ‘Yok Böyle Dans’ programının sunuculuğunu üstlendi. Survivor’da da sunuculuk yapan Hanzade, O Ses Türkiye’de de görev aldı.

HANZADE DURMUŞ OFLUOĞLU EVLİ Mİ?
 

Hanzade Durmuş, 2005’ten beri üniversite arkadaşı Saygun Ofluoğlu’yla 2010’da dünya evine girdi. Bir ara sporla ilgilenen Hanzade, 3 senedir takım sporu olarak flagfootball oynuyor. Hanzade’nin iki köpeği bulunuyor.

Var Mısın Yok Musun? Yarışmasına başvurduktan çok uzun süre sonra hiç beklemediği bir anda geri dönüş aldığını kaydeden Hanzade, çekimler esnasında Acun Medya’yı daha yakından tanıdığını kaydederek, Acun Ilıcalı’nın birlikte çalışma teklifini düşünmeden kabul ettiğini anlattı.

Üniversiteden mezun olalı 2 ay geçtikten sonra medya sektörüne ve hayallerine ulaştığını belirten Hanzade, ilk etapta Acun Ilıcalı’nın asistanı olarak işe başladığını kaydederek, işini çok sevdiğini ifade etti.

survivor-hanzade-kimdir-nerelidir-ve-evli-mi-iste-hayat-hikayesi.jpg

İşe başlamasının ardından neredeyse 1 hafta sonra yeni başlayan programlarında sunuculuk yapmaya başlayan Hanzade, canlı yayında ilk defa mikrofonu eline aldığı günü hayatı boyunca unutamayacağını vurgulayarak, o günden bu yana arada ekran önü, ancak asıl asistanlık olmak üzere Acun Medya’da çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Mezun olmasının ardından bir sene sonra evlendiğini aktaran Hanzade, salı akşamları eşinin açtığı yemekli mekânda, perşembe iş çıkışı Nişantaşı’nda Cumartesi ise Galata’da zaman geçirmeyi çok sevdiğini kaydederek, pazar günleri sabah kahvaltısını ise Karaköy’de yaptığını belirtmiş.

Evlendiğinde nikâh şahitliğini Acun Ilıcalı’nın yaptığını anımsatan Hanzade, yemek yapmadan da ev kadını olunabileceğini iddia ederek, evlendiği ilk 14 ayda hiç mutfağa girmediğini ancak bunun da bir problem olmadığını ifade etti.

İleride bir gün nasıl olsa bunun da zamanı geleceğini ve mutfağa gireceğini anlatan Hanzade, ‘Eve her gittiğinizde istediğiniz, sevdiğiniz insanı görmeyi bilmek çok güzel bir mutluluk’ dedi.

Identity dizisin çok sevdiğini kaydeden Hanzade, Kürk Mantolu Madonna kitabına hayran olduğunu vurgularken, Model, Bloc Party, Jet gruplarını da başarılı bulduğunu anlattı.

survivor-hanzade-kimdir-nerelidir-ve-evli-mi-iste-hayat-hikayesiii.jpg

Bir gazeteye verdiği röportajında temizlik takıntısı olduğunu söyleyen Hanzade, ellerini yıkamadan ya da kolonyalı mendil kullanmadan yemeğe başlayamadığını aktarımın.

Çok fazla gelecek planı yapan biri olmadığını savunan Hanzade, çoğunlukla her şeyi akışına bıraktığını ve sonuçlarının daha iyi olduğunu öne sürerken, bu hayatta en çok anne olmayı istediğini açıkladı.

Uzun süre daha çocuk sahibi olmayı düşünmediği bilgisini paylaşan Hanzade, işinin ve evliliğinin tadını çıkardığını belirterek, çocuk sahibi olmaya karar verdiğinde anne olmanın ve yemek yapmanın tadını çıkarmak istediğini kaydetti.

En beğendiği ve en sevdiği sunucunun Acun Ilıcalı olduğunu açıklayan Hanzade, onun hayatında çok özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, Ilıcalı’nın hâricinde birlikte çalışma fırsatı bulduğundan dolayı Burcu Esmersoy'u da beğendiğini ve ondan çok şey öğrendiğini söyledi.

Eşiyle 2005’ten beri tanıştığını ancak 2008’de ilk yemeğe çıktıklarında akşam evlenme teklifi ettiğini kaydeden Hanzade, evlilik teklifinin ardından çıkmaya başladığını anlatarak, ondan sonra da evlendiğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN